Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

Joan Bacardit: «El sacrifici de l'equip ha estat de 12»

Ple de victòries i felicitat plena, tant en el cos tècnic com en les jugadores

Miguel López Mallach (Futfem.cat)

Dues victòries en dos partits. Aquesta és la carta de presentació de Joan Bacardit al capdavant de l'Espanyol. Quelcom impensable fa uns dies quan el mateix entrenador havia explicat que l'equip només estava a un 10% de les seves capacitats. Així com el dia del Betis la victòria es va aconseguir amb treball, però també amb moltes dosis de sort, aquest diumenge ha estat del tot al contrari i l'equip ha dominat i ha jugat estones de bon joc.

Bacardit, content com no podia ser d'una altra manera, ha manifestat trobar-se «molt content perquè l'equip ha estat dominador, molt seriós defensivament i ha fet un pas endavant en la seva proposta de joc i en conceptes tàctics». En tot cas, l'entrenador ha avisat que aquesta Lliga «és molt difícil». «Estic convençut que arribaran setmanes dolentes i l'equip ha d'estar preparat per afrontar-les», afegeix. El tècnic ha afirmat que el millor del partit ha estat «la forma de sortir jugant la pilota, les coses que s'han treballat i que han començat ha sortit bé i, sobretot, com lluiten i com treballen. En definitiva, el sacrifici de l'equip que no ha estat de 10, ha estat de 12».

Un dels canvis més evidents d'aquest any respecte a l'ant anterior és la mentalitat. En aquest aspecte Bacardit ha assegurat que «les jugadores van amb una altra mentalitat i segurament l'any passat no s'hauria remuntat el partit. Ara és fàcil parlar després de dues victòries, però estic segur que l'equip respondrà quan les coses no vagin tan bé».

6 punts en dues jornades és la millor notícia per aquest Espanyol que necessitava espantar fantasmes del passat i creure que es poden fe millor les coses. «S'ha d'anar sumant tot el que es pugui» ha afirmat el tècnic 'perico', ja que «la Lliga no es decidirà fins a les últimes jornades». En tot cas, aquests punts serveixen per arribar a l'aturada de la Lliga «amb tranquil·litat i per poder gaudir de tot el que l'equip ha fet fins ara pretemporada inclosa».

 

Notícies relacionades

Comenta