Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

Joventut amb experiència per reforçar l'equip

L'Espanyol incorpora la italiana Martina Capelli, procedent del Herforder SV alemany

RCDEspanyol.com

L'Espanyol ha tancat aquesta setmana el fitxatge de Martina Capelli, migcampista italiana de 22 anys. Una futbolista amb una gran trajectòria a les lligues alemanya i italiana, tot i la seva joventut, que arriba al club blanc-i-blau per reforçar una de les posicions més despoblades que tenia l'equip.

José Antonio Montes n'ha tingut prou amb tres dies per donar el vistiplau al fitxatge de Capelli. La jugadora italiana va arribar a Barcelona per realitzar algunes sessions de prova sota les ordres de Montes i les característiques de la futbolista han agradat al club blanc-i-blau. Titi Camúñez, coordinadora del futbol femení de l'Espanyol, la descriu com una jugadora "amb molt bon tracte de pilota, una gran precisió i amb bona passada". Camúñez també creu que l'arribada de Capelli serà molt positiva en tots els sentits: "Tenim molt poques jugadores en aquesta posició. Tenir-ne una més no només suposa que Montes pugui treballar millor, també afegeix un punt de pressió a les que ja hi eren perquè no es relaxin". Aquest és el segon reforç que l'equip blanc-i-blau realitza al migcamp, després de l'arribada de Sandra Vilanova abans de Nadal. Dues fitxes més que s'afegeixen a Yaiza i Nuria Mendoza per al doble pivot que fa servir Montes en el seu esquema tàctic habitual.

Martina Capelli estava jugant fins ara al Herforder SV, de la segona categoria alemanya, on va arribar el 2013. Els problemes econòmics i la situació complicada que viu el club van portar Capelli a prendre la decisió de sortir de l'entitat alemanya i buscar la seva oportunitat en una nova lliga. La migcampista italiana té experiència tant a la lliga alemanya com a la italiana, on ha jugat al Crociati Noceto, a l'Olimpia Vignola i a l'AC Reggiana, acumulant una gran trajectòria tot i la seva joventut. Capelli arriba en un bon estat de forma i amb ritme de competició. Un fet que el mateix Montes ja va poder comprovar aquest passat cap de setmana en l'amistós que va disputar l'equip davant el Seagull, de Segona Divisió, i en el qual la futbolista italiana va jugar els primers minuts a les ordres de l'entrenador blanc-i-blau. El seu fitxatge és fins a finals de temporada i arriba a cost zero, tot i que, en cas de fer una bona temporada, podria continuar al club l'any que ve, com explica Titi Camúñez: "L'acord és fins el 30 de juny, però depenent del seu rendiment, es parlarà de si li oferim la renovació o no".

 

Notícies relacionades

Comenta