Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

Camacho: "Mentre hem tingut oxigen, hem aguantat el partit"

L'entrenador del Sant Gabriel reconeix que l'exigència física que implica jugar davant el Barça va ser clau per la golejada blaugrana

Futfem.cat | Pedro Salado

Malgrat el resultat final (5-0), el Sant Gabriel va aconseguir frenar el Barça a la primera meitat i marxar al descans amb només un gol en contra. Aquest era l'objectiu de Toni Camacho, entrenador adrianenc, però el desgast es va fer notar davant un rival molt exigent: "Hem treballat moltíssim perseguint la pilota, però quan un equip té la qualitat que té el Barcelona i arribes a una pressió un segon tard i descarreguen a la banda contrària i has de tornar a bascular, doncs costa molt. Si l'altre conjunt hagués tingut menys qualitat, encara et permet robar la pilota, agafar una mica d'oxigen. Mentre hem tingut oxigen hem aguantat el partit i l'hem portat a l'escenari que buscàvem". Camacho es va mostrar molt satisfet per la feina realitzada per les seves jugadores durant els 90 minuts: "Tinc poques coses a retreure a l'equip. Al davant teníem un gran equip i elles han treballat molt i han donat la cara pel Sant Gabriel fins al final". Però reconeix que el vestidor està tocat: "Que treballis com ho han fet avui i que rebis cinc gols, et desanima. No deixen de ser esportistes i això fa mal". L'entrenador adrianenc explica també per què va deixar fora d'inici a jugadores com Asako o Gloria Pelegrí: "Tot i que és veritat que no tinc un onze tipus, van rotant depenent del seu estat de forma, avui he plantejat un partit amb més migcampistes i això deixava fora les 3 jugadores ofensives que faig servir habitualment". Això va provocar que el Sant Gabriel ataqués sempre la porteria del Barça amb pocs efectius, com reconeix Camacho: "Hem plantejat el partit replegades, sabíem que si teníem la possibilitat de jugar al contraatac, estaríem sempre en inferioritat. En el moment en què es trobava Carla sola, perdíem la pilota i havíem de recuperar un altre cop la posició". El tècnic de les blaves, però, vol oblidar ràpid aquest partit i ja pensa en el tram decisiu de la temporada: "Ara comencem partits amb rivals directes i és important sumar cada setmana".

Xavi Llorens, per la seva banda, reconeix l'excés de confiança que pot existir al seu vestidor: "Elles saben que són bones, saben que quan mosseguen, guanyaran el partit, però no sempre serà així, cada cop hi ha més igualtat a la Lliga. Viure de l'1-0, si el Sant Gabriel s'estira, hi ha una petita errada al darrera i et marquen l'empat, llavors elles aniran de pujada i a nosaltres ens entraran les presses". Malgrat això, el tècnic blaugrana reconeix que l'equip va fer "un bon partit", mantenint la intensitat en tot moment: "Avui (dissabte) hem treballat els 90 minuts, no hem abaixat la intensitat, variant el joc, jugant el llarg, en curt...". Llorens també va parlar de la manca de paciència que va veure en les seves jugadores: "El partit es juga 90 minuts i, de vegades, pensem que l'hem de tenir solucionat en un quart d'hora. Ja he avisat a les jugadores que l'esforç i el sacrifici que estava fent el Sant Gabriel els hi acabaria passant factura. Han començat molt fortes, ens han creat una mica de dubtes, però al final, el nostre equip té molt nivell i els demés han d'estar molt encertats per poder tenir alguna opció". La solidaritat de l'equip també va ser un dels aspectes destacats per l'entrenador blaugrana: "No abaixen mai el cap, sempre volen més. Anàvem guanyant, però pressionaven a dalt i defensivament tothom treballa".
Per últim, Xavi Llorens va desitjar sort al Sant Gabriel i va destacar el pes que té el conjunt adrianenc en el futbol femení català: "El Sant Gabriel juga bé, tàcticament ben col·locades, tenen futbolistes que són bones i han fet un bon partit. Ara espero que puntuïn molt, que els hi vagi molt bé amb els equips que estan a la seva zona a la classificació i que salvin la categoria que és molt important pel futbol femení català".

 

Notícies relacionades

Comenta