Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

El Sant Gabriel podria renunciar a Primera

L'entitat adrianenca només pot fer front a les despeses econòmiques de les dues properes setmanes i es pot veure obligada a renunciar a la Primera Divisió

Futfem.cat | Pedro Salado

El Sant Gabriel es pot veure obligat a renunciar a la categoria si no aconsegueix finaçament en les properes setmanes. El màxim suport econòmic del conjunt adrianenc arriba de les aportacions particulars del seu màxim responsable econòmic Joan Llandrich, però per motius personals, el màxim dirigent de l'entitat no pot continuar fent front a les despeses que genera el primer equip.
Aquest imprevist suposa tot un contratemps pel Sant Gabriel que, sense aquesta injecció econòmica, no pot sufragar les despeses d'allotjament i desplaçament de l'equip. El club estima que necessitarà 15.000 euros per poder finalitzar la temporada amb garanties, segons ha fet públic en un comunicat. L'entrenador del primer equip, Toni Camacho, assegura que només han pogut garantir les dues properes setmanes: "Hem pogut aconseguir finançament pel desplaçament d'aquest cap de setmana i tenim allotjament gratis gràcies a Sercotel. Hem renegociat amb ells per poder avançar la nit d'hotel que ens van regalar pel desplaçament a València". Unes facilitats que Camacho agraeix profundament: "Estem molt agraïts per tot el que fan per nosaltres, tot són facilitats. Ens han dit que ens ajudaran en tot, però és evident que la situació és insostenible perquè encara ens queden molts desplaçaments". Els que més preocupen a l'entitat adrianenca són els viatges a Sant Sebastià, Bilbao i Badajoz: "Hi ha altres desplaçaments que podem, fins i tot, fer en cotxe, com el de València, però aquests tres s'han de fer en autocar i hem de fer nit allà".

Les jugadores del Sant Gabriel van conèixer ahir la situació crítica que està atravessant el seu club i les mesures que les afectaran: "Elles deixaran de cobrar els pocs diners que rebíen del club en concepte de benzina, peatges... i el cos tècnic també ha deixat de cobrar", explica el tècnic adrianenc. Camacho confessa que les jugadores van mostrar molta sorpresa en conèixer la situació: "Es van quedar perplexes davant la noticia, però és normal, ho han d'assimilar". Tot i això, assegura que la reacció del vestidor va ser d'unió total i compromís cap a l'equip: "Quan van saber com estava la situació van fer un pas endanvant i, si avui no em diuen el contrari, totes continuen a l'equip, cap vol marxar d'aquí". Camacho reconeix que són setmanes difícils i que ha intentat amagar la seva preocupació davant les jugadores: "Jo feia temps que sabia que la situació era molt complicada, però he intentat mostrar-me fort i que les jugadores no ho notessin perquè no afectés al rendiment de l'equip".

És moment de trobar solucions i tothom al Sant Gabriel busca l'ajuda econòmica que necessita el club per mantenir la categoria: "A nivell institucional estem demanant ajuda a les administracions públiques i també tenim una reunió amb la Federació Catalana", explica l'entrenador adrianenc, que confessa que a nivell particular tothom està buscant finançament: "Estem preguntant i buscant per tot arreu algú que ens pugui donar un cop de mà, algun amic que tingui una empresa i ens pugui ajudar... qualsevol ajuda és necessària".
Malgrat la dificultat del moment, Toni Camacho no perd l'esperança i assegura que confia en què tot es solucioni: "Sóc optimista per definició. Crec que trobarem la solució, però la situació és crítica".

 

Notícies relacionades

Comenta