Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

Jesús Núñez: «El Barça ja no és només un equip per competir en Lliga, sinó també en Champions»

L'entrenador del Madrid elogia el conjunt blaugrana després de caure per un contundent 7 a 0

Ernesto Aradilla (Futfem.cat)

Després de golejar per 7-0 al Madrid, el tècnic del Barça, Fran Sánchez es mostra satisfet amb el joc del seu equip, però sobretot amb el treball defensiu: «Crec que és bàsic que siguem capaces de tenir aquesta intensitat a nivell defensiu. Moltes vegades ens ajuda a recuperar pilotes per a començar a atacar en zones properes a la porteria rival, crec que és bàsic i important que l'equip ho entreni perquè ens facilita molt més arribar a porteria contraria».

L'entrenador blaugrana també remarca la feina al mig del camp: «Les jugadores han interpretat bé on estaven els espais, hem perdut poques pilotes que podien generar transicions dels rivals i crec que tan elles com després l'Aitana, quan ha sortit, han interpretat bé i ens han donat molt de joc» analitza Sánchez. El tècnic ha informat que dilluns descansaran i dimarts veuran «com estan físicament les jugadores per concretar l'alineació de dimecres» en la tornada de vuitens de final de Champions al Miniestadi.

El blaugrana ,però, no es preocupa d'aquesta alineació, ja que: «En aquests dos partits, junt amb el de Huelva, l'equip ha demostrat un bon toc. Tot i que hi ha hagut diferents alineacions, s'ha demostrat una bona actitud, molta intensitat a nivell defensiu i d'això es tracta, d'anar partit rere partit, anar tots amb la màxima serietat i si el joc és bo i atractiu com el d'avui molt millor» conclou el tècnic juntament amb la felicitació a la protagonista del partit: «Tots sabem de les condicions i qualitats que té la Bàrbara, a més avui ha trobat molts espais a l'esquena de la línia defensiva rival i aquí és on ella fa el seu millor joc, ho ha interpretat molt bé i ha estat encertada de cara porteria» l'elogia Sánchez.

Bárbara, que és el primer cop que fa quatre gols en un partit, es mostra satisfeta, però sobretot amb la comoditat del joc que han desplegat les seves companyes i ella mateixa: «Em sento molt còmoda amb totes, totes som molt bones i tenir les millors jugadores al teu equip et fa les coses molt més fàcils» admet l'extrem aragonesa que només pensa en «seguir treballant en aquesta línia».

Per la seva banda, el tècnic visitant Jesús Núñez es lamenta dels gols matiners que han frustrat les seves il·lusions: «Vens amb molta il·lusió, tractes de ser fort i competir contra un gran equip, però en 10 minuts et fan dos gols i és una llosa. Marxem amb set, és un pal gran perquè fa mal, però ho hem intentat i crec que si l'equip segueix com ho ha fet en una part del partit, pot donar guerra» amenaça Núñez que considera que el Barça: «Ja no és només un equip per competir en Lliga, sinó també en Champions».

 

Notícies relacionades

Comenta