Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

Leila Ouahabi, KO fins a l'estiu

La lateral del Barça pateix un trencament del lligament creuat del genoll esquerre i es perdrà el que resta de temporada

Ernesto Aradilla (Futfem.cat)

Cop dur per a la plantilla del Barça després que els serveis mèdics del club hagin confirmat, aquesta tarda, l'abast de la lesió de Leila Ouahabi. La lateral esquerra, que va ser baixa a la prèvia del partit contra el Betis, pateix un trencament del lligament creuat del genoll esquerre. El Barça, segons explica en el comunicat mèdic, estarà de baixa durant un període d'uns sis mesos, pel que la jugadora de Mataró queda descartada per al que resta de temporada.

La lesió, a més de la gravetat per ser un trencament total que la portarà a quiròfan en les pròximes setmanes, pot ser un mal de cap afegit si no es fa una recuperació completa. La internacional absoluta amb Espanya és esquerrana i una lesió a la seva cama dominant, de no ser sanada correctament, pot dur a lesions cròniques que afectin el desenvolupament de la professional en el seu màxim nivell. Paciència per la número 15, que haurà de veure tota la temporada des de la grada.

Aquesta baixa es confirma en una setmana en què el Barça afronta el doble compromís de Lliga que inclou la jornada intersetmanal (dimecres) contra el Sevilla, i el derbi contra l'Espanyol el cap de setmana. Leila se suma així a una infermeria que no s'acaba de buidar amb les lesions de Mariona Caldentey, Vicky Losada i Fabiana, a més de la tercera portera, Andrea Giménez.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta