Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

La proposta més solidària de Ruth García

La defensa del Barça és l'artífex de la donació de material esportiu a una entitat de joves immigrants

Ernesto Aradilla (Futfem.cat)

Les jugadores del Barça ha donat part del material esportiu que han fet servir durant la primera meitat de la temporada a una entitat sense ànim de lucre que treballa amb joves immigrants. Una proposta que neix amb la voluntat d'aprofitar la posició de prestigi que tenen les jugadores del primer equip, que reben molt material durant tota la temporada, per ajudar als joves més desafavorits que no tenen com practicar futbol.

La iniciativa va sorgir de Ruth García de manera fortuïta: «Va ser casual. Estava mirant la televisió i vaig veure uns nens que estaven jugant a futbol sense sabates». Aquesta imatge va colpir la central blaugrana que va compartir aquesta idea amb les seves companyes el mateix dia: «Vaig arribar al vestidor i vaig proposar aquesta idea. Ho van acceptar a la primera», explica Ruth, que és conscient de la posició que ocupen: «Tenim el privilegi que hi ha marques que ens patrocinen i era una manera d'ajudar els nens, de donar una oportunitat als nens que els hi agrada això i que puguin posar-se unes botes per xutar una pilota».

Laura Ràfols, capitana de l'equip, explica la bona acceptació que va tenir la proposta a l'equip: «Al llarg de la temporada ens van donant botes i no les gastem, ni molt menys. Totes vam pensar que era una idea súper bona i que si algú en podia fer ús, era molt millor que llançar-les».

Aquesta setmana, les jugadores han lliurat aquest material a alguns dels joves immigrants que conformen l'entitat sense ànim de lucre IBN Battuta. Els menors han pogut visitar les instal·lacions de la Ciutat Esportiva Joan Gamper i conèixer les jugadores del primer equip, que els han fet entrega de les botes, guants i pòsters del Barça.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta