Més notícies de Primera

LA JORNADA

Jornada 25

Mercat de fitxatges

La primera "final" de les blaves

El Sant Gabriel rep dissabte al Sevilla, rival en la lluita per la permanència, en el primer dels duels directes de la zona de descens que els hi espera

Futfem.cat | Pedro Salado

El calendari arriba al seu tram decisiu, i més encara per al Sant Gabriel, que es jugarà les opcions de continuar a Primera en els propers cinc enfrontaments. Dels vuit partits que resten fins a final de temporada, els propers cinc són davant els últims sis classificats. Un escenari que Toni Camacho, entrenador de les blaves, valora positivament: "Si em preguntessin quins rivals voldria, diria que els últims de la taula, i si em donessin a escollir, escolliria que dels cinc, tres fossin a casa. Aquest és calendari que tenim, és el que hagués triat jo".

El Sant Gabriel es troba a la cua de la classificació, amb 11 punts, un menys que el seu rival de dissabte (11.45 hores). Però Camacho se sent favorit per aquest partit: "Som les favorites i juguem a casa. A la primera volta també van arribar al partit amb zero punts i van aconseguir la primera victòria de la temporada. Ho volem repetir". Les adrianenques es van imposar a Sevilla per 0-2, un marge favorable que han de mantenir pensant en el pitjor dels escenaris.
El tècnic de les blaves afirma que el partit "és una final" i que no cap un altre resultat que no sigui la victòria, però també es mostra prudent davant un possible resultat negatiu: "És un rival directe, és cert, però fins i tot perdent continuaríem tenint opcions. No vull pensar en aquest escenari, però les jugadores han de jugar sense pressió". La càrrega que porta a sobre el vestidor adrianenc també és un aspecte molt present per a Camacho: "Espero que no s'atabalin més del compte. Són un equip molt jove, però han de demostrar que en situacions límits han respòs positivament. Tinc molta confiança en què guanyarem".

Dissabte s'enfronten dos dels conjunts menys golejadors de la categoria. Les andaluses han transformat vint dianes en les 22 jornades disputades, els mateixos que el Sant Gabriel. L'entrenador català confessa que la manca d'encert als metres finals és un dels aspectes que més maldecaps li ha portat aquesta temporada: "Ens consta molt definir. Hem perdut partits per aquest motiu i és un aspecte en el que hem treballat". Camacho recupera a Andrea i Villa per al partit davant el Sevilla, mentre que a les lesionades de llarga durada Nelly Maestro y Mireia, s'afegeixen Eva Llamas, amb unes petites molèsties al genoll, i Laura, per motius laborals.

 

Notícies relacionades

Comenta