Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

Un Draft molt català

Dotze futbolistes d'Espanyol, Barça i Sant Gabriel entre les preseleccionades com a millors promeses del futbol femení espanyol

Futfem.cat | Pedro Salado

El Futbol Draft 2015 ja està en marxa. Aquesta setmana s'han donat a conèixer els noms de les 55 futbolistes que opten a formar part del millor onze de l'any. Una llista de 55 jugadores en la que estan representats els tres conjunts catalans de Primera Divisió amb fins a dotze futbolistes preseleccionades.

L'Espanyol és l'equip més representat al Futbol Draft 2015, amb cinc joves jugadores a la llista: Paula Canals, María Estella, Nuria Mendoza, Inés Juan i Alba Pomares. El segueix el Barça amb quatre futbolistes: Virginia Torrecilla, Gemma Gili, Alexia Putellas i Mariona Caldentey. La representació d'equips catalans la tanca el Sant Gabriel amb Paola Soldevila, Marta Turmo i Carla Gómez.

Aquests guardons premien a les millors promeses del futbol masculí i femení. Futbolistes d'entre 16 i 20 anys, repartits per la demarcació que ocupen al camp. En la passada edició, cinc jugadores d'equips catalans van formar part del millor onze de la temporada: Zaira Flores (Levante Las Planas), Bárbara Latorre (Espanyol), Paula Nicart (Sant Gabriel, aquesta temporada al Valencia) i Alexia Putellas i Virginia Torrecilla (Barça), que repeteixen a la preselecció d'aquest any.

Els premis Futbol Draft estan formats per un Comitè Tècnic de 21 membres especilitzats en el futbol de base. Representants de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF), seleccionadors nacionals, exfutbolistes, membres de l'Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) i d'altres experts vinculats al futbol que han elaborat aquesta llista inicial de 55 futbolistes, cinc per posició, i seran els encarregats de realitzar les posteriors votacions de les que sortirà l'Onze d'Or 2015.

 

Notícies relacionades

Comenta