Més notícies de Primera

LA JORNADA

Jornada 5

Mercat de fitxatges

El Barça estrena patrocinador

El conjunt blaugrana ha signat un acord amb Stanley Black & Decker per al primer equip

FC Barcelona

Aprofitant la proximitat amb el Dia de la Dona, que es commemora aquest dijous, el Barça ha anunciat un nou acord de patrocini amb els fabricants d’eines Stanley Black & Decker.

El compromís amb aquesta companyia inclou, segons recull l’entitat blaugrana en un comunicat, «contingut exclusiu i entre bastidors» de les esportistes del primer equip, com ara anuncis, que estarà disponible «a les plataformes digitals i es patrocinarà a les xarxes socials».

La gran tasca en l’impuls del futbol femení d’elit que fa el Barça és la que ha animat Stanley Black & Decker a fer extensiva la seva col·laboració amb l’entitat blaugrana: «L'equip està trencant esquemes i canviant les percepcions, promovent la diversitat i el respecte. Ens sentim honrats de donar suport a un equip tan inspirador en el seu gran èxit», afirma el CMO, Global Marketing de l’empresa, Mike Simpson.

Stanley Black & Decker fa quatre temporades que manté una vinculació amb el Barcelona, centrant la seva actuació en accions amb l’equip masculí i, amb aquest nou acord, amplia la seva col·laboració al primer equip femení en una iniciativa que suposa un pas més en la professionalització del conjunt blaugrana.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta