Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

Les entrades pel Barça-Atlético només es podran recollir al Camp Nou

Tot i que el partit es disputa a la Joan Gamper, el club distribuirà els tiquets gratuïts a les taquilles de l'estadi

Ernesto Aradilla (Futfem.cat)

El duel decisiu per a la consecució del títol de Lliga entre el Barça i l'Atlético de Madrid no està envoltat del millor clima. La tria de l'escenari –la Ciutat Esportiva Joan Gamper- i de l'horari –diumenge a les 20.00 hores- no va agradar els aficionats blaugrana i ara, l'última decisió de l'entitat 'culer' tampoc a contribuït a calmar els ànims. El Barça ha anunciat que les entrades per al partit no es podran adquirir al mateix camp, sinó que els aficionats que vulguin assistir al partit s'hauran d'acostar primer fins a les taquilles ubicades al Camp Nou.

Segons l'entitat blaugrana, aquesta decisió s'ha pres per garantir que tothom que s'acosti a la Joan Gamper tingui entrada i no es quedi al carrer, a causa del limitat aforament del camp, que pot acollir poc més d'un miler de localitats. El club ha informat, a través la seva pàgina web, dels horaris d'obertura de les taquilles del Camp Nou i de la limitació de dues entrades per persona. Això sí, tots els tiquets seran gratuïts, com és habitual als partits del primer equip.

La temporada passada, amb el Miniestadi com a teló de fons, més de sis mil aficionats es van aplegar per gaudir d'un dels partits més atractius de la Lliga. Aquesta vegada no podran superar els 1.100 espectadors, l'aforament màxim del camp 7 de la Ciutat Esportiva. El tècnic blaugrana, però, fuig de qualsevol confrontació per aquesta decisió: «El més important és que es parli de futbol femení y del partit, no generar polèmica», i esperona l'afició a anar al camp: «Ens agradaria que l'escenari escollit estigui ple, que ens animin i ens donin escalfor». Fran Sánchez ja havia demanat que el partit es jugués en diumenge, per tal de poder completar un entrenament amb totes les internacionals que han estat concentrades amb les seves seleccions la darrera setmana.

El club, per la seva banda, havia explicat que l'escenari triat havia estat fruit de la coincidència del partit amb el del filial masculí –que juga diumenge a les 16.00 al Mini-, mentre que l'horari havia estat marcat per la plataforma encarregada de televisar el duel, Gol, molt interessada en un producte que cada any ofereix millors resultats. De fet, el partit de la primera volta al Cerro del Espino va superar una audiència de 260 mil espectadors.

 

Notícies relacionades

Comenta