Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

Joan Bacardit: «Hem anat de menys a més, però les sensacions no acaben de ser bones»

El tècnic blanc-i-blau reflexiona sobre l'enfrontament de diumenge a Matapiñonera on les 'periques' van empatar a un gol amb el Madrid

Miguel López Mallach (Futfem.cat)

L'Espanyol i el Madrid van sumar tots dos un punt aquest diumenge a Matapiñonera en un duel on l'Espanyol va començar a remolc però, a poc a poc, va anar trobant el seu joc i sentint-se més còmode al terreny de joc. Els primers 45 minuts van ser crítics pel conjunt dirigit per Joan Bacardit. Es podria dir que va ser gairebé un miracle que cap dels dos equips pogués inaugurar l'electrònic, ja que, tot i deixar-se fer pel Madrid, les blanc-i-blaves també van tenir alguna ocasió generada per Brenda. Bacardit reconeix que al descans «les sensacions no eren gens bones i es van intentar corregir coses, sobretot per contrarestar el sistema que feia servir el rival», que va sorprendre molt les de Sant Adrià. El canvi real, però, no es va veure fins al minut 10 del segon temps, amb els dos canvis que es van efectuar, substituint Estibi i Nuria Garrote per Esther Solà i Paloma, que van aportar «aire fresc al partit». A partir dels canvis l'Espanyol va anar guanyant confiança: «A partir de l'equador del segon temps ens vam començar a menjar al Madrid», assegura Bacardit, fins i tot la col·legiada va anul·lar un gol a Eli del Estal. El tècnic es va mostrar crític amb l'arbitratge que «va ser dels pitjors que s'han vist aquesta temporada», dubtant de la falta que va donar peu al gol blanc i de la mateixa acció anul·lada a Del Estal.

Tot i això, Bacardit no treu mèrits al rival a qui elogia «el sistema que va fer servir», ja que «va fer molt mal» perquè l'equip no s'ho esperava i «es va trigar a saber reaccionar». «Amb aquest sistema el Madrid ens va fer córrer molt perquè el mig del camp va quedar desolat i no vam gaudir amb la pilota en cap moment», explica el tècnic. Una de les principals peces que va fer possible el canvi de 'xip' a l'equip 'perico' va ser Esther Solà. Una jove del filial que juntament amb Julve i Llompart – titulars – van compartir minuts al terreny de joc. Bacardit sempre ha apuntat confiança cap a la base, «Quan es pugen jugadores no són per omplir, d'elles s'espera que aportin igual o més que qualsevol altre, i així és».

Tot i sumar el punt l'equip no marxa de Madrid amb bon regust de boca perquè segueixen creient que l'equip «mereix estar més amunt», i que «la classificació no reflecteix realment com ha sigut la temporada». És per aquest fet que tot i tenir la permanència garantida des de dissabte, se'ls hi va exigir el «màxim» a les 'periques' per «poder sumar el màxim possible i escalar posicions», conclou el tècnic.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta