Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

Fran Sánchez: «Hem estat espesses i no hem aconseguit ampliar el resultat»

El tècnic blaugrana valora positivament la victòria, però reconeix que és un resultat curt i descarta un partit de tornada plàcid

Ernesto Aradilla (Futfem.cat)

El Barça ha aconseguit la seva primera victòria a la Copa de la Reina contra el Levante amb un domini complet del matx, però amb un marcador molt curt que posa pressió a l'equip i dóna esperances a les 'granota'. Tot i el domini en totes les fases del joc i les ofensives constants a l'atac, les blaugrana no han pogut passar d'una victòria per la mínima gràcies a un solitari gol d'Alexia. Un resultat positiu, però que augura un partit de tornada molt disputat on el Levante voldrà capgirar un marcador que les fa creure en una possible remuntada.

El tècnic blaugrana ha valorat positivament el domini del partit, però ha reconegut la falta de clarividència en la presa de decisions: «No ha estat el nostre millor partit, hem estat una mica més espesses, sobretot a la primera part. Ens ha faltat ritme per portar la iniciativa en el joc i elles s'han organitzat molt bé defensivament».

Amb tres partits contra el mateix rival en 10 dies, Sánchez ha assenyalat: «Sabíem que no seria fàcil, tot i que els precedents que teníem a la Lliga convidaven a pensar-ho. La seva proposta defensiva ha estat sòlida i no hem aconseguit ampliar el resultat», situació que obligarà a les vigents campiones a sentenciar l'eliminatòria a València.

El tècnic va aprofitar el primer partit de Copa per donar minuts a jugadores menys habituals en els 11 inicials, decisió de la qual s'ha mostrat satisfet: «Les rotacions han estat bones, no hem de personalitzar, el to de l'equip no ha estat el millor, tot apuntava que l'eliminatòria seria còmoda i no ha estat així». Qüestionat pel joc del Levante, l'entrenador ha explicat: «Elles han estat millor amb la pilota que la setmana passada i han pogut sortir amb més facilitat, sabem que tenen jugadores de nivell, el resultat és molt just i ens preocuparem de plantejar un bon partit allà, independentment del que plantegin elles».

Un partit que, malauradament, Sánchez no podrà viure des de la banqueta. A falta de 20 minuts per acabar el partit, Sánchez ha estat expulsat, situació de la qual no ha volgut donar excessius detalls. «Hi ha hagut una protesta des de la nostra banqueta i la linier ha fet un comentari força desafortunat de com s'estava desenvolupant el partit. Jo li he contestat i imagino que ha considerat que no li he contestat amb el to correcte. Són coses del joc, els nervis d'uns i d'altres», ha sentenciat.

Les jugadores han coincidit amb el punt de vista de Sánchez, tot i que s'han mostrat més satisfetes amb la victòria. Ruth García ha valorat positivament el resultat i ha explicat: «Ha costat una mica més que en els partits de Lliga. És un campionat diferent i elles també volen fer una bona Copa. Sí que és cert que ens ha faltat una mica de frescor, però el més important és la victòria».

Sobre les rotacions en l'alineació d'aquest diumenge, Ruth ha disputat els 90 minuts a la línia defensiva, fent un bon partit, quelcom que ha valorat la futbolista blaugrana: «Jugar al Barça és difícil, per la meva part quan el míster em dóna l'oportunitat de jugar la intento aprofitar, tinc confiança». Sobre el futur més immediat, aquest dimecres, la defensa blaugrana ha sentenciat: «El seu plantejament ha estat diferent, nosaltres hem intentat anar per elles des del primer moment, però haurem de ser més atrevides a la tornada» i ha afegit: «Tenim un equip amb moltíssima qualitat per jugar per dins i per bandes, només ens cal interpretar millor quan hem de jugar per dins o per fora».

La lateral Fabiana, que ja jugat amb una màscara a la cara, també veu un resultat just, però encoratjador per la tornada. «Sabíem que el Levante ens costaria, hem intentat fer-ho el millor possible, però l'eliminatòria encara està viva». Preguntada per la pressió que suposa el pròxim partit ha assegurat que l'equip «sempre juga amb pressió» i que espera trobar-se amb «un partit més obert, ara que el marcador està a favor», i afegeix: «Això crec que ens ajudaria a tenir més oportunitats de gol».

 

Notícies relacionades

Comenta