Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

Vuit candidates a l'onze ideal del Futbol Draft

L'últim tall dels premis Futbol Draft ha deixat fora quatre futbolistes catalanes, però manté representants dels tres equips catalans de Primera

Futfem.cat | Sergio Reches

Poc menys d'un mes després de conèixer les 55 candidates a formar part de l'Onze d'Or del Futbol Draft 2015, la llista ja s'ha reduït a 33 futbolistes en el segon tall dels premis. El proper mes de maig, el Comitè Tècnic escollirà la millor de les tres futbolistes que han estat classificades per cada demarcació.
De les dotze jugadores de Barça, Espanyol i Sant Gabriel que van ser seleccionades, vuit es mantenen a la llista de les joves promeses del futbol espanyol que lluitaran per formar part del millor onze de la temporada. El Sant Gabriel manté les tres representants que van ser seleccionades en la primera llista, mentre que l'eliminació de Gemma Gili ha deixat al Barça amb una futbolista menys, igualant les tres representant del conjunt adrianenc. L'Espanyol és l'equip que més jugadores ha perdut en aquest segon tall. Paula Canals, María Estella i Inés Juan no podran lluitar per estar al millor onze de l'any i deixen l'entitat blanc-i-blava amb dos representants als premis Futbol Draft 2015.

Els guardons premien a les millors promeses del futbol masculí i femení d'entre 16 i 20 anys, segons la demarcació que ocupen al terreny de joc. Mitjançant les votacions periòdiques que fa el Comitè Tècnic, format per 21 membres vinculats al món del futbol, la llista es va reduint fins seleccionar a les tres millors futbolistes per a cada posició. El prop mes de maig es donaran a conèixer els noms de les onze jugadores que formaran part de l'Onze d'Or del Futbol Draft 2015.

Aquestes són les futbolistes de Barça, Espanyol i Sant Gabriel que han accedit a l'última fase:
FC Barcelona: Virginia Torrecilla (mig centre dret), Alexia Putellas (mig centre esquerra) i Mariona Caldentey (mitja punta).
RCD Espanyol: Nuria Mendoza (lateral esquerra) i Alba Pomares (extrem esquerra).
CE Sant Gabriel: Paola Soldevila (lateral dret), Marta Turmo (central esquerra) i Carla Gómez (extrem dret).

 

Notícies relacionades

Comenta