Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

Ràfols penja els guants, però no deixarà el Barça

La capitana i portera blaugrana explicarà els motius en una roda de premsa el pròxim dimecres

Ernesto Aradilla (Futfem.cat)

Laura Ràfols ha decidit posar punt final a la seva carrera com a futbolista aquest estiu. Després de completar la Copa de la Reina, on el Barça podria revalidar el títol assolit l'any passat, la blaugrana penjarà els guants i deixarà la porteria d'un club que ha defensat des dels 15 anys. Al llarg d'aquests anys com a blaugrana, Ràfols ha agafat un rol important dins el grup. Va fer el salt al primer equip la temporada 2007/08 i actualment és una de les capitanes de l'equip.

Amb Ràfols sota pals el Barça ha anat evolucionant i creixent. La portera blaugrana ha conquerit quatre Lligues, vuit Copes de Catalunya i quatre Copes de la Reina en l'època més prolífica del club. Tot i que des de la professionalització del club i amb l'arribada de Sandra Paños, Ràfols havia perdut protagonisme a la porteria, la vilafranquina sempre ha estat un referent de l'entitat blaugrana i del futbol femení català.

A partir del pròxim mes de juny, Ràfols penjarà definitivament els guants, però no deixarà el Barça. La portera catalana s'incorporarà al club amb una nova tasca que encara no s'ha anunciat, però que podrà explicar en la roda de premsa que ha convocat el club el pròxim dimecres, on explicarà els motius que l'han portat a retirar-se als 27 anys i quina serà la seva ocupació dins l'organigrama 'culer' en el futur.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta