Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

El Barça fa oficials sis comiats

Ràfols, Andrea Giménez, Ruth, Olga García, Line Røddik i Morroni no continuen al club blaugrana

Ernesto Aradilla (Futfem.cat)

Amb l'estiu avançant, el Barça va oficialitzant les novetats a l'equip. Un cop renovades sis futbolistes, ara ha estat el torn de confirmar les baixes que les mateixes jugadores ja havien anat anunciant a través de les seves xarxes socials. En concret, l'entitat blaugrana ha comunicat la no renovació de sis futbolistes que acabaven contracte a finals d'aquest mes de juny.

La primera a anunciar la seva marxa va ser Laura Ràfols, amb una emotiva roda de premsa on va explicar que es retirava, però que continuaria vinculada al Barça, tot i que sense descobrir els detalls d'aquest acord. A banda d'aquesta història jugadora del club català, també s'han acomiadat públicament dues jugadores icòniques de l'equip 'culer' com són Ruth i Olga García, la segona deixant entreveure més malestar amb el club blaugrana. Fins al moment només coneixem el destí de Ruth García, qui continuarà competint al màxim nivell al Levante.

També ha tancat la seva etapa a Barcelona la internacional danesa Line Røddik. La defensa va arribar al Barça el 2016 i ha vist com les lesions han minvat la seva participació amb l'equip de Fran Sánchez. Tampoc continuaran al club la portera Andrea Giménez, ni Perle Morroni, que acaba a finals de mes la cessió del París Saint-Germain.

Fins al moment, el capítol de fitxatges continua força tranquil al club català, que només ha anunciat una arribada, la de la futbolista de l'Ajax Stefanie Van der Gragt, companya de Lieke Martens a la selecció dels Països Baixos. Encara haurem d'esperar, doncs, per veure quins són els reforços que realitza el conjunt de Fran Sánchez per fer un salt més a Europa i intentar conquerir la Lliga que s'ha escapat les darreres temporades. El que sí que està clar és que amb la baixa de Ràfols i d'Andrea Giménez, Sandra Paños tindrà nova companya sota pals.

 

Notícies relacionades

Comenta