Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

La Copa de la Reina començarà al novembre

Participaran els 16 equips de Primera i la Lliga regular començarà el 9 de setembre

Miguel López Mallach (Futfem.cat)

La temporada 2018/19 estarà marcada pel Mundial de França que es disputarà durant el mes de juny (del 7 de juny al 7 de juliol). Per això, el calendari competitiu ha hagut d'encaixar moltes peces fins a acabar d'encaixar i d'agradar més o menys a tothom. Així, la Primera Divisió donarà el tret de sortida el cap de setmana del 8 i 9 de setembre, després que Espanya hagi completat els compromisos restants de la fase de classificació del Mundial. Dos duels contra Finlàndia (31 agost) i Sèrbia (4 setembre) que seran del tot intranscendents per a la selecció de Jorge Vilda, que ja està matemàticament classificada.

Així, les internacionals de Barça i Espanyols que siguin cridades per a aquests partits deixaran la disciplina dels seus clubs un cop disputada la Copa Catalunya i es tornaran a incorporar la mateixa setmana d'inici de la temporada regular. Les semifinals de la Copa Catalunya seran el divendres 24 d'agost, amb els duels entre Espanyol i AEM i Barça i Pardinyes. Els dos equips classificats s'enfrontaran a la final que tindrà lloc el diumenge 26, en una seu encara per determinar.

Una de les principals revolucions serà la Copa de la Reina, que canvia de format. Aquest curs, els 16 equips de Primera Divisió participaran en aquesta competició que té previst iniciar-se durant el mes de novembre, tot i que encara no s'han donat més detalls del format que tindrà. En tot cas, la competició deixarà enrere el sistema emprat aquesta temporada i que tan criticat ha estat per clubs i aficionats.

 

Notícies relacionades

Comenta