Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

Gemma Font, oficialment al primer equip

La jugadora procedent del filial compartirà la porteria del Barça amb Paños i Tajonar

Pedro Salado (Futfem.cat)

Tot i que són molts els noms que han anat sortint a les travesses per fer el salt al primer equip, el Barça es manté prudent i només n'ha revelat un, el de la portera Gemma Font. A partir d'aquest curs, la jove futbolista de Tagamanent, que farà 19 anys a l'octubre, formarà part de la disciplina del primer equip.

Font s'ha format al Barça passant per les categories inferiors i sent titular al filial blaugrana les darreres tres temporades. Ha estat internacional amb les categories inferiors de Catalunya i Espanya i el club ha apostat per ella com a tercera portera juntament amb Sandra Paños i amb la nouvinguda Pamela Tajonar.

La portera blaugrana reconeix que aquesta oportunitat és «un somni» que ha tingut des de petita i que és conscient que no tothom pot arribar fins aquí. A més, Font confessa que Laura Ràfols –retirada aquest estiu- ha estat sempre «una referència» per a ella: «Quan estava a la categoria infantil ja em fixava en ella quan mirava els partits del Barça».

Gemma Font ha pogut participar en la gira de l'equip als Estats Units, tot i no disputar de minuts a l'amistós disputat contra el SoCal. A l'estada també van participar altres jugadores que han acompanyat Font al filial blaugrana els últims anys com Carla Armengol, Aida Esteve, Paula Gutiérrez i Jana Fernández. No van viatjar amb l'equip, per contra, Claudia Pina ni Candela Andújar, concentrades amb la sub-20 per disputar el Mundial de França juntament amb les jugadores del primer equip Aitana Bonmatí i Patri Guijarro. Tot fa preveure que fins que no finalitzi aquesta competició el club no anunciarà si realitzen més incorporacions del filial al primer equip.

 

Notícies relacionades

Comenta