Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

Comença la setena edició del COTIF

Enguany hi participaran dues jugadores catalanes amb el seu nou equip

Levante UD

L'Alcúdia acull un any més el torneig COTIF. Una bona oportunitat pels equips de Primera que tornen a engegar motors per arribar en condicions a l'inici de temporada. El torneig, que enguany arriba a la setena edició, comptarà amb un convidat de luxe: el VAR. Per primera vegada s'utilitzarà el videoarbitratge a Espanya en una pretemporada femenina d'elit.

Les dues últimes edicions del torneig havia tingut presència catalana amb la participació de l'Espanyol. Aquest any, la representació catalana la trobem al Levante, amb Marta Corredera i Ona Batlle. Corredera ja coneix bé aquest torneig. El seu exequip, l'Atletico, hi ha participat diverses vegades des de la seva creació i, l'any 2017, en van sortir guanyadores. Per la seva banda, Ona Batlle, actual jugadora del Levante, es tornarà a veure les cares amb el que havia estat el seu equip fins a la temporada passada, el Madrid.

A banda del Levante i Madrid, també hi participa la Fundación Albacete de la catalana Sara Navarro, ex del Seagull, Levante Las Planas i Espanyol. Els tres clubs s'enfrontaran a les seleccions del Marroc i l'Índia. El partit que donarà el tret de sortida al torneig serà la Fundación Albacete-l'Índia a les set de la tarda. El Madrid debutarà dijous a les set contra la selecció del Marroc, mentre que el Levante, ho farà divendres contra l'Índia a la mateixa hora. La final se celebrarà el dimecres dia 8 a dos quarts de nou del vespre.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta