Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

El Levante es proclama campió del COTIF amb representació catalana a la plantilla

Marta Corrdera aconsegueix el primer trofeu de la temporada amb el seu nou equip

COTIF

Per setena vegada consecutiva l'Alcúdia acollia de l'1 al 8 d'agost un dels torneigs d'estiu més coneguts: el COTIF. Al torneig hi participaven el Levante, el Madrid, la Fundación Albacete i les seleccions del Marroc i l'Índia. En general, ha estat una competició molt igualada, ja que els resultats han estat força ajustats, a excepció de les primeres jornades, on els equips espanyols han golejat als seus rivals.

Enguany cap equip català ha participat en el torneig, però sí que ho han fet dues jugadores catalanes: Sara Navarro i Marta Corredera. Navarro va fitxar la temporada passada per la Fundación Albacete i ha disposat de força minuts, però el seu equip no ha pogut passar de la primera fase, tot i golejar la selecció de l'Índia per 4 gols a 1 en el partit inaugural. D'altra banda Marta Corredera, que s'han incorporat aquest estiu al Levante procedent de l'Atletico, ha pogut gaudir de la fase final del torneig i inclús alçar-se amb el trofeu. L'equip 'granota', tot i fer un torneig discret quant a resultats, s'ha proclamat, per tercera vegada, campió del COTIF després de vèncer el Madrid per 1 a 0.

Ona Batlle, també un dels nous fixatges catalans del Levante no ha pogut disputar el torneig amb el seu nou equip. La de Vilassar de Mar, es trobava concentrada amb la selecció espanyola sub-20 per disputar el Mundial de França, tot i que es va lesionar en el primer partit contra el Paraguai i ha hagut d'abandonar la concentració.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta