Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

Ajornat el Barça-Levante per un brot de gastroenteritis

Bona part de les jugadores blaugrana s'han vist afectades després del seu viatge al Kazakhstan i la RFEF ha acceptat suspendre el partit

Ernesto Aradilla (Futfem.cat)

El partidàs de la jornada haurà d'esperar. Barça i Levante no s'enfrontaran aquest diumenge, tal com estava previst, per la baixa per malaltia de vàries jugadores del conjunt català.

Els serveis mèdics del Barça han confirmat que una part de la plantilla pateix un brot de gastroenteritis aguda, conseqüència del seu viatge al Kazakhstan per disputar l'anada dels setzens de final de la Champions contra el BIIK-Kazygurt.

Després d'haver parlat amb el Levante i amb la Federació Espanyola (RFEF), l'organisme federatiu ha acceptat la suspensió del partit i els dos clubs hauran de buscar una nova data per disputar-lo.

No serà fàcil trobar una nova data, ja que el calendari d'aquesta temporada ja està força atapeït. És any de Mundial i això obliga a acabar la competició d'hora, i per afegir més complicacions, la Copa de la Reina també s'avança aquest curs amb la inclusió de tots els equips de Primera en la competició.

 

Notícies relacionades

Comenta