Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

La dictadura de l'empat

La 'x' a la travessa marca la trajectòria d'Espanyol i Valencia, que s'enfronten a l'Antonio Puchades aquest diumenge

Miguel López Mallach (Futfem.cat)

Trencar la dinàmica d'empats i fer-ho fent caure del seu costat l'estadística. Aquest és el repte que afronta l'Espanyol en el seu primer desplaçament del curs. Les blanc-i-blaves visiten l'Antonio Puchades, un feu on la temporada passada van empatar amb les valencianistes a un gol. La mateixa casella a la travessa s'havia marcat en el partit de la primera volta a la Dani Jarque, tot i que en aquella ocasió no es van veure gols. El precedent més recent, però, és l'empat a un gol en l'amistós que van disputar valencianes i catalanes aquesta pretemporada.

Així doncs, la igualtat sembla màxima i la victòria es vendrà cara. Per aconseguir-la, l'Espanyol vol aprofitar les febleses del rival, que ha patit baixes importantíssimes aquest estiu, com la d'Ivana Andrés al Levante, Szymanowsky al Betis, o Montagut i Pauleta Sancho a la Fundación Albacete.

L'inici de curs del conjunt 'ché' tampoc convida a l'optimisme. Les valencianes no van passar d'un decebedor empat sense gols al camp del Logroño, un recent ascendit a Primera. Tot i això, Bacardit afronta amb «respecte» aquest desplaçament: «El Valencia té una gran plantilla amb jugadores que són internacionals i encara que vam veure que pot ser una mica irregular, si té el dia, és capaç de marcar-te quatre o cinc gols».

Un gol de Paloma va permetre les de Joan Bacardit igualar el marcador en l'últim minut de partit en la visita del Betis a la Dani Jarque. El tècnic no vol que un excés d'eufòria afecti negativament el vestidor: «No vull que la victòria ens faci creure que som un equip diferent, hem d'anar a poc a poc i treballar al màxim». L'entrenador 'perico' reconeix que el seu equip està mostrant una millor imatge aquesta temporada: «És molt positiu començar guanyant i, sobretot, jugar bé com ho vam fer», però avisa encara queda molta feina a fer, començant per trencar la dinàmica d'empats entre valencianes i catalanes aquest diumenge a les 12.00 hores.

 

Notícies relacionades

Comenta