Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

Martens afronta el comodí de la repesca

Els Països Baixos de la blaugrana inicien davant Dinamarca, i sense Van der Gragt, la primera eliminatòria de la repesca pel Mundial de França

UEFA

Darrera oportunitat i darrer tren per obtenir el bitllet que classifiqui l'actual campiona d'Europa per al Mundial de França 2019. Els Països Baixos necessiten la millor versió de la davantera blaugrana i obtenir un resultat positiu que encarrili l'eliminatòria davant la seva afició.

La Dinamarca de Rasmussen i Nielsen, actual tretzena del Món, serà el penúltim escull de la selecció holandesa, el segon combinat europeu amb millor coeficient que disputarà la repesca. Suïssa i Bèlgica pugnaran al pol oposat del quadre per una plaça en la final.

El partit d'anada es disputarà aquest divendres a les 20.00 hores a l'estadi Rat Verlegh de Breda, amb capacitat per 19.000 espectadors, i l'enfrontament de tornada quatre dies després a la ciutat de Viborg a 18.00 hores. El combinat dirigit per Sarina Wiegman va obtenir els millors resultats entre els segons classificats i disputaria tant el partit de la primera, com el de la segona -sempre i quan es classifiqui- com a local.

L'absència per lesió de la defensa del Barcelona Stefanie Van der Gragt serà la principal baixa en la selecció holandesa.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta