Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

Marta Corredera, millor jugadora de l'any

La FCF reconeix la terrassenca per segona vegada i iguala Alexia com a futbolista més guardonada

Pedro Salado (Futfem.cat)

La 7a edició de la Gala de les Estrelles ja coneix les guanyadores. La terrassenca Marta Corredera, jugadora de l'Atlético de Madrid, s'ha proclamat com a millor futbolista catalana de l'any amb el 32,4% dels vots. Un premi que ha estat molt igualat, ja que Alexia Putellas ha assolit el 31,2% dels suports. És la segona vegada que l'extrem aixeca aquest trofeu, ho va fer per primer cop en l'edició del 2014. Aitana Bonmatí (22,8%), Berta Pujadas (7%) i Andrea Pereira (6,6%) han completat les votacions.

El reconeixement a la jugadora amb més projecció de la temporada passada ha anat a parar a Maria Llompart, amb el 50,9% dels vots. La jugadora de l'Espanyol va participar activament al primer equip i el seu bon paper l'ha valgut la confiança de Joan Bacardit aquest curs, pujant la blanc-i-blava al primer equip. La blaugrana Claudia Pina (32,6%) i la 'matalassera' Laia Aleixandri (16,5%) han quedat en segon i tercer lloc.

Ja es coneixia el reconeixement a Alexia Putellas com a màxima golejadora de la temporada 2017/18, amb un total d'11 dianes. La molletana ja té experiència recollint premis a l'escenari de l'Antiga Fàbrica Damm, ja que ha estat reconeguda com a millor futbolista de l'any en les edicions del 2015 i 2017.

Berta Velasco, per quarta vegada, s'ha erigit com a millor jugadora de futbol sala amb una àmplia majoria (59%). La seva companya d'equip al Penya Esplugues, Marta de los Riscos (20,1%), i amb Mariona Solà (20,8%), del Femisport Palau han quedat pràcticament empatades a la segona posició.

La catalana Clàudia Pons –millor jugadora en la primera edició dels premis- no s'ha pogut fer amb el guardó de millor entrenadora (30,6%) i ha quedat per darrere del guanyador, Javi Rodríguez (35,1%) i d'Andreu Plaza (34,4%).

En categoria d'àrbitres, Ainara Acevedo, l'única dona nominada, ha quedat en segona posició amb el 27,9% dels vots, per darrere de Xavier Estrada (61,1%), però per davant de David Medié (10,9%).

LA NIT ES RESERVA UNA SORPRESA
Un dels guanyadors no es coneixerà fins a la mateixa gala. Serà qui aixequi el trofeu a millor gol del futbol català. Entre els candidats trobem un en clau femenina, el de la blanc-i-blava Cristina Baudet, per l'espectacular diana aconseguida amb l'Espanyol contra el Santa Teresa. Les votacions estan obertes fins el dilluns a les 22.00 hores a través de la pàgina web d'Esport 3, on també es pot veure el golàs de la colomenca.

Tant aquest trofeu, com els altres premis es lliuraran el pròxim dimarts, a partir de les 19.30 hores a l'Antiga Fàbrica Damm.

 

Notícies relacionades

Comenta