Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

Alvarado i Tajonar, fora del Mundial

No hi haurà presència de Mèxic ni de Costa Rica a França 2019

CONCACAF

Males notícies per a Katherine Alvarado (Espanyol) i Pamela Tajonar (Barça). Les dues internacionals han caigut a la fase de grups del campionat de la CONCACAF que ha de decidir els darrers bitllets per al Mundial de França de 2019. Alvarado, ha quedat en tercera posició –només es classifiquen les dues primeres- amb Costa Rica, per darrere del Canadà i de Jamaica, que disputaran les semifinals del campionat. Per la seva banda, la selecció mexicana de Pamela Tajonar –no convocada en aquesta ocasió- ha estat superada pels Estats Units i el Panamà.

Aquest diumenge, el Panamà s'enfrontarà al Canadà, i els Estats Units ho faran contra Jamaica. Els vencedors passaran a la final del campionat de la CONCACAF i tindran assegurada la seva classificació per al Mundial. El tercer i bitllet sortirà de l'eliminatòria per al tercer i quart lloc. El perdedor d'aquest duel anirà a la repesca per a la quarta i última plaça en una eliminatòria d'anada i tornada contra el tercer classificat de la Copa CONMEBOL, l'Argentina.

ÚLTIMA PLAÇA EUROPEA
A Europa, els Països Baixos de les blaugrana Lieke Martens i Stefanie van der Gragt lluitaran contra Suïssa per l'última plaça restant per al Mundial. Serà el 5 i el 13 de novembre en una eliminatòria d'anada i tornada. Sí que tenen plaça garantida totes les internacionals amb Espanya, a més de les jugadores del Barça Toni Duggan (Anglaterra), Andressa Alves (Brasil) i Élise Bussaglia i Kheira Hamraoui (França), com a amfitriones del campionat.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta