Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

Només s'hi val guanyar

L'Espanyol necessita marxar de Sevilla amb els tres punts per allunyar-se de la zona de descens

Miguel López Mallach (Futfem.cat)

Quatre jornades són les que suma l'Espanyol sense veure la victòria. El conjunt blanc-i-blau, col·locat a la tretzena posició, té l'oportunitat aquest diumenge (12.00 hores) contra el Sevilla d'aconseguir tres punts que l'allunyin de la temuda zona de descens. L'equip de Joan Bacardit té motius per ser optimista després del joc desplegat en els dos últims partits i pels antecedents favorables al camp andalús. En les tres últimes temporades les 'periques' s'han emportat dues victòries i un empat. Així i tot, Bacardit remarca que aquesta setmana no n'hi ha prou amb fer les coses bé: «Hem d'anar a Sevilla i guanyar. Portem un punt de 12 i ens hem d'exigir més. Estem fent bé les coses, però ha arribat el moment de guanyar».

L'Espanyol ve de caure contra l'Athletic Club i el Levante, equips de la zona alta de la classificació. «Quan t'enfrontes a equips com aquests, estàs concentrat permanentment i aquesta és l'actitud que hem de tenir», afirma Bacardit. La situació del Sevilla no és millor, ja que es troba un punt per darrere de les blanc-i-blaves i no han vist la victòria des de la tercera jornada. L'entrenador blanc-i-blau espera trobar-se un rival semblant al de la temporada passada: «Manté el mateix bloc de l'any passat i només s'ha reforçat amb dues o tres jugadores. Nosaltres hem de mantenir aquesta manera de jugar i la mateixa personalitat».

El tècnic no podrà comptar amb Berta Pujadas, qui encara s'està recuperant d'una pubàlgia. «Va completar un entrenament i l'endemà tenia molt dolor. No forçarem més. La resta de jugadores han de fer un pas endavant i assumir el rol que tenia la Berta», sosté Bacardit. D'altra banda, l'entrenador s'ha mostrat satisfet per la identitat que està creant l'equip: «A mi no em serveix guanyar per guanyar, sinó el joc que fas per guanyar. Penso que estem aconseguint crear una identitat, malgrat que és cert que el futbol són resultats i manen per sobre de tot».

 

Notícies relacionades

Comenta