Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

Gemma Gili estarà 3 mesos fora dels terrenys de joc

La lateral es va lesionar a la Copa de la Reina i ha hagut de passar per quiròfan

Ernesto Aradilla (Futfem.cat)

Males notícies per la defensa del Barça. La lateral dreta Gemma Gili ha hagut de ser intervinguda quirúrgicament per una lesió a la sindesmosi del turmell esquerre i es perdrà els pròxims tres mesos de competició. La futbolista de Castelló de la Plana es va lesionar en el transcurs del partit de Copa de la Reina entre el Barça i l'Espanyol tot i que va acabar el partit sense aparents problemes.

De fet, Gemma Gili va jugar els 90 minuts i no va semblar fer cap gest de dolor durant el partit; ni tan sols es va poder intuir una possible lesió a la zona mixta on la jugadora va atendre els mitjans de comunicació. Però des del club han confirmat que Gili es va lesionar a la primera meitat, va continuar jugant i va notar dolor a les acaballes del partit després d'una acció a la línia de fons. També s'han destacat les qualitats físiques de la lateral, ja que no és comú poder jugar amb normalitat havent patit una lesió tan greu.

Així doncs, després d'aquesta operació, Gili podria tornar als terrenys de joc a principis de març si compleix el termini de recuperació establert. Es perdria un total de 12 jornades de lliga més els possibles compromisos que pugui tenir el Barça en Copa de la Reina. Això sí, Gemma Gili hauria d'estar disponible per jugar quan torni la Champions a finals de març de 2019.

Quan a la plantilla, la lesió de Gemma Gili s'uneix a les baixes ja conegudes de Lieke Martens, Élise Bussaglia i Mariona Caldentey, a més de Claudia Pina que dissabte jugarà la final del Mundial sub-17 amb Espanya. D'altra banda queda la incògnita de Stefanie Van der Gragt, que va haver de ser substituïda davant l'Espanyol per lesió al minut 23, però el club no ha fet públic l'estat físic de l'holandesa.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta