Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

Tornada a la rutina habitual

El Barça viatja a Sevilla per començar una nova setmana amb dos partits

Ernesto Aradilla (Futfem.cat)

Sant tornem-hi. Nova setmana a la Primera Divisió i el Barça torna a haver de jugar partit dimecres i diumenge. Sigui per compromisos de Champions o Copa de la Reina, el conjunt blaugrana no havia tingut descans entre setmana des de finals de setembre. Ara, junt amb la resta d'equips de la Lliga, les futbolistes blaugrana afronten una nova jornada intersetmanal. La mala notícia és que ho fan plenes de baixes: Pina encara no ha arribat i a Martens, Bussaglia, Mariona, Gemma Gili i Van der Gragt, s'hi ha afegit Hamraoui per una lesió al bessó. Això ha propiciat que Carla Armengol i Paula Gutiérrez hagin viatjat a Sevilla per completar la convocatòria.

Sabent la càrrega de partits que acumula el seu equip, Fran Sánchez ha analitzat el Sevilla que l'any passat ja va ser un os dur de rosegar en terres andaluses: «Intentaran jugar juntes, cedir la iniciativa al rival i buscar situacions de contraatac. Nosaltres volem fer el nostre joc, dominar i poder emportar-nos el partit». Pel que fa a la plantilla, el Barça compta amb la portera Pamela Tajonar, que va passar quatre anys al Sevilla. Tot i això, l'entrenador blaugrana no creu que això suposi un avantatge: «Per ella serà un partit especial però no massa més. Ella no està a l'equip aquest any i poca informació ens pot donar».

La futbolista protagonista a la prèvia ha estat Andrea Pereira. La central ha parlat de quin partit s'espera demà dimecres: «Sabem que juguem fora de casa, on tots els equips competeixen i més contra un Barça. Vénen d'una ratxa negativa i suposo que serà difícil». Pereira, una de les jugadores amb més minuts, també ha comentat l'estat físic de la plantilla: «Portem una ratxa de lesions importants, però tirem de planter i de les que som. Això és treball de totes i totes estem capacitades». D'altra banda, el Barça ha 'recollit' el rival del Levante les dues últimes jornades i la defensa ha opinat sobre la situació: «Barça i Levante són dos equips diferents, però sí va bé saber quines aspiracions té el Sevilla contra equips més poderosos».

 

Notícies relacionades

Comenta