Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

Pamela Tajonar: «Tenint jugadores de tanta qualitat al davant, s'ha d'estar a l'altura»

Alegria després de la golejada davant el Madrid, on la portera blaugrana i Candela Andújar han estrenat titularitat

Ernesto Aradilla (Futfem.cat)

Victòria àmplia i còmode del Barça contra el Madrid en el que ha estat un partit amb diferents fites. Pamela Tajonar i Candela Andújar han estrenat titulars amb el primer equip blaugrana, la mateixa Candela i Claudia Pina han fet els seus primers gols amb el Barça i Jana Fernàndez ha debutat a la Lliga a la segona meitat. Amb el 7 a 0, la felicitat era notable un cop acabat el partit. Una felicitat que han transmès Tajonar i Candela a la zona mixta.

La portera mexicana ha volgut agrair a tots els integrants de l'equip aquest debut afirmant estar «molt agraïda a les companyes i al cos tècnic per la confiança». Tajonar, tot i ser el seu primer partit, ja ha mostrat tenir molt clar què se li demana a una portera del Barça: «Tenint jugadores de tanta qualitat davant, s'ha d'estar a l'altura». D'altra banda, Candela Andújar ha celebrat la notícia de la seva entrada a l'onze inicial: «Saber que era titular ha estat una sorpresa molt agradable». I l'extrem també s'ha encarregat d'explicar els motius de la golejada blaugrana: «Hem marcat ràpid perquè hem fixat molt bé la intensitat des del principi i això era el que volíem».

Abans de començar el partit, Claudia Pina i Jana Fernàndez han rebut un nou homenatge per haver estat campiones del Mundial en categoria sub-17, després de derrotar Mèxic. Precisament d'això n'ha parlat Pamela Tajonar, que després de felicitar les seves companyes al Barça, s'ha mostrat molt orgullosa pel paper de les mexicanes: «El que va passar al Mundial és fenomenal. Estic segura que té molt a veure amb l'entrenadora, Mónica Vergara. La conec de fa molts anys i sabent com viu i veu el futbol va ser clau perquè aquest grup arribés tan lluny. Només espero que se li doni continuïtat a la Federació de Mèxic».

Quant a l'entrenador del Barça, Fran Sánchez ha destacat el partit de l'equip, marxant molt content amb el joc i el resultat de les seves. Un Madrid més ambiciós que altres equips que visiten el feu blaugrana no ha sorprès al tècnic català, que ha afirmat que esperava aquest plantejament: «Havíem vist que és un equip que no es tanca tan enrere i quan té pilota intenta jugar. Han estat fidels al que fan habitualment, no ens han sorprès». L'única nota negativa, haver acabat amb 10 jugadores per la lesió de Bárbara Latorre als instants finals. Sánchez ha comentat que no hi ha gaire informació sobre l'extrem aragonesa, però que la lesió «ha estat alguna cosa muscular».

D'altra banda, Fran Sánchez ha destacat el «molt bon nivell» de les titulars Tajonar i Candela, donant-los el mèrit: «Si han jugat, és perquè s'ho han guanyat». També ha celebrat els set gols de set jugadores diferents, un d'ells de la pròpia Candela i un altre de Pina, estrenant-se amb el primer equip: «Candela i Pina són jugadores que en aquesta zona del camp són capaces de veure porteria amb facilitat i per això estan amb nosaltres». I finalment, el debut de Jana Fernàndez, una jugadora que pot suplir la baixa de Gemma Gili: «La Jana ha estat habitualment entrenant amb nosaltres. Les circumstàncies, desgraciadament, fan que tinguem moltes baixes i ella és una jugadora amb la qual comptem».

 

Notícies relacionades

Comenta