Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

Acabar l'any sense ensurts

El Barça viatja a Màlaga per l'últim duel del 2018 a la recerca de 3 punts i també d'un partit sense lesions

Ernesto Aradilla (Futfem.cat)

Málaga-Barça per acabar l'any 2018 i també per posar fi a la primera volta d'aquesta Lliga. Les blaugrana viatgen a terres andaluses amb el clar objectiu de sumar una nova victòria, la vuitena consecutiva, però també amb l'esperança que cap jugadora caigui lesionada durant l'enfrontament. I és que a la llista de baixes del Barça, cal afegir-hi una nova. Vicky Losada no ha viatjat a causa d'un esquinç al genoll dret i queda pendent d'evolució. Això sí, l'equip recupera Kheira Hamraoui. La francesa s'ha recuperat de la lesió al bessó dret i ha entrat a la llista. També hi és Jana Fernàndez, del filial, i la tercera portera Gemma Font, deixant la llista en 19 jugadores. Per tant caldrà descartar-ne una més abans del partit.

La prèvia no ha estat exempta de polèmica. I és que el Málaga ha fet un canvi de camp d'última hora i el partit es jugarà al Francisco Romero, un terreny de joc molt més petit d'on juga habitualment l'equip malagueny. L'entrenador del Barça, Fran Sánchez, s'ha imaginat com pot ser el partit davant aquest canvi: «No serà fàcil. Ve condicionat per aquest canvi de camp que ens han fet, amb un camp que està al límit de dimensions reglamentàries i la superfície també és diferent. Estan clares les intencions que té el rival amb aquest canvi. Tocarà adaptar-nos, però som fiables en tots els escenaris».

D'altra banda, Melanie Serrano també ha parlat d'aquest canvi de camp malagueny, també fent referència a les «intencions del rival». Pel que fa al rival, la lateral esquerra blaugrana ha destacat el nivell de la plantilla del Málaga: «És un equip nou a la categoria, però té jugadores amb molta experiència i que han estat companyes meves al Barça. Serà un partit molt difícil». L'equip andalús compta amb fins a quatre exblaugrana a les seves files: la portera Chelsea Ashurst, Paula Fernández, Míriam Diéguez i Adriana Martín i per això Melanie s'espera un duel complicat. Igualment, la futbolista andalusa espera la victòria destacant la «molt bona dinàmica» del Barça de cara a l'aturada nadalenca.

 

Notícies relacionades

Comenta