Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

A Bunyol es juguen més que tres punts

El Barça estrena l'etapa de Lluís Cortés al camp del tercer classificat en un partit clau per la Lliga

Sandra Dihör (Futfem.cat)

El món del futbol és ple de tòpics, però a vegades s'utilitzen perquè s'adapten a la situació perfectament. En aquest cas, en el partit entre el Levante i el Barça estan en joc més que 3 punts per les visitants per dues coses. Primer, aquest serà el primer duel que dirigeixi Lluís Cortés com a entrenador blaugrana. Cal recordar que la directiva va dir que a l'equip li faltava un «impuls» i començar amb un resultat negatiu seria un cop dur a aquesta etapa. I segon i més important, el Levante és tercer a la taula a només 3 punts del Barça i una victòria 'granota' faria caure l'equip català de les posicions de Champions, sense dependre d'ell mateix per recuperar-la.

Quan a plantilla, Pina ja està recuperada del procés gripal que no li va permetre estar disponible contra l'Espanyol i Van der Gragt ha estat entrenant amb el grup, tot i que s'ha quedat fora de la convocatòria. Qui sí que ha entrat és Mapi León, que ha completat les sessions prèvies tot i l'aparatós cop contra l'Espanyol que l'ha tingut amb un ull de vellut durant la setmana. Per contra, a les baixes ja conegudes de Bárbara i Gemma Gili, s'hi suma la de Patri que per una ciatalgia no ha estat entrenant amb l'equip. Amb aquestes novetats, el nou tècnic blaugrana, Lluís Cortés, ha explicat quin duel espera demà dissabte: «Serà un partit complicat. Últimament algun partit l'han tret al temps afegit, però això fa que hàgim de tenir en compte que disputen els partits fins al final».

Amb només dos dies d'experiència al càrrec, Cortés ha afirmat que poques coses són diferents en aquest moment dins el funcionament de l'equip: «El canvi ha estat poc. La gent que estem aquí dia a dia és la mateixa, només hi ha hagut una incorporació a l'staff [Jonathan Giráldez] i això fa que per elles la rutina canviï poc. Aprofitarem la setmana de seleccions per introduir algun possible canvi». Pel que fa a ell, personalment, la seva experiència canviarà molt, ja que passarà de veure els partits des de la graderia a fer-ho des de la banqueta: «Des de la graderia es veu molt millor perquè tens una perspectiva molt diferent. Però com a entrenador sents que no pots canviar aquelles coses que voldries canviar».

Una de les capitanes, Marta Torrejón, ha estat l'encarregada d'atendre els mitjans a la prèvia. La lateral dreta ha coincidit amb el seu entrenador en la dificultat del partit i afirmant que no hi ha pressió extra per la situació a la taula: «No pensem en una derrota. Pensem a sortir al 100% i així és com tenim més possibilitats de guanyar». Com a defensa, Marta també ha afirmat que el Levante és un equip que «lluita fins al final, duri el partit 90 o 95 minuts» fent referència als punts in extremis que les 'granota' han aconseguit les últimes setmanes. Quan a la plantilla, la defensa ha comentat que l'equip està «unit i això és el més important» en referència al canvi de tècnic.

 

Notícies relacionades

Comenta