Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

Lombi aposta per l'Espanyol

La futbolista gallega rebutja les ofertes que tenia sobre la taula i renova amb l'entitat blanc-i-blava. L'Espanyol també ha comunicat avui les baixes de Paula Canals, que marxa al Levante, i de Kenti Robles, que estaria molt a prop de l'Atlético

Futfem.cat | Pedro Salado

L'Espanyol ha anunciat avui la renovació de Lombi. Una jugadora insígnia de l'equip blanc-i-blau que, malgrat tenir ofertes en ferm per marxar a altres clubs amb objectius més ambiciosos, ha decidit apostar per l'Espanyol. La delicada situació que viu l'entitat des de que es va anunciar que no es destinaria cap partida econòmica al femení, més enllà de cobrir els desplaçaments, feia preveure la fuita de les futbolistes de referència a l'equip, però Lombi ha decidit rebutjar totes les ofertes en una clara aposta pel club de Sant Adrià. Des de l'entitat catalana valoren molt positivament l'esforç de la jugadora gallega per continuar a l'equip, com explica Titi Camúñez, responsable del femení de l'Espanyol: "Personalment vull agrair la seva aposta per un projecte incert i a cost zero. Tenia ofertes d'altres clubs i ha preferit quedar-se aquí per l'estima que sent cap al club i la confiança que té en què construirem un projecte per revertir la situació".

Aquest matí, l'entitat blanc-i-blava també ha fet oficials les baixes de Paula Canals i de Kenti Robles. A la seva pàgina web, el club els hi desitja sort a la seva nova etapa lluny de Sant Adrià. Canals i Robles segueixen les passes de Bàrbara i Mendoza que ja han decidit marxar a altres clubs, mogudes per l'eliminació total del pressupost a l'equip blanc-i-blau i que obligarà a modificar totalment el projecte de la secció i a lluitar per mantenir la categoria.
Paula Canals ha fitxat pel Levante, després d'haver deixat el club del qual ha format part les últimes tres temporades. La portera catalana, internacional sub-19, es troba concentrada amb la selecció espanyola per disputar a partir del dia 15 de juliol l'Europeu d'Israel i assegura que té "moltes ganes de començar" a entrenar amb el seu nou equip i que les sensacions "són molt bones".

Kenti Robles també deixarà la disciplina blanc-i-blava aquest estiu. La futbolista, que ha agraït a les seves xarxes socials el tracte rebut a l'Espanyol durant aquest temps, encara no ha anunciat quin serà el seu pròxim destí. Tot i haver rebut diferents propostes, i després de descartar les fonts que la situaven al Levante, la jugadora mexicana podria haver trobat en l'Atlético la seva nova casa. El gran projecte del conjunt 'matalasser', que la pròxima temporada jugarà la Champions, és un valor afegit que fa aquesta opció la més atractiva per a la ja exjugadora de l'Espanyol.

LA CERCA DE PATROCINADORS, ESTANCADA
L'Espanyol continua buscant fons per poder finançar el projecte del femení després que la directiva anunciés que retirava totalment el pressupost destinat a aquesta secció. L'objectiu inicial era trobar algun patrocinador fort que pogués cobrir els sous d'algunes jugadores de referència per evitar la fuita de tots els referents de l'equip i construir un bloc equilibrat entre futbolistes joves de la base i futbolistes amb experiència. Això, però, encara no és una realitat i, malgrat els esforços del club per trobar esponsoritzacions, encara no s'ha pogut tancar cap acord. El club blanc-i-blau s'està trobant amb moltes dificultats per trobar patrocinadors forts i l'única via que sembla quedar per poder aconseguir finançament és apostar per inversions més modestes que sumin i permetin fer possibles alguns d'aquests sous que vol oferir als puntals de l'equip.

 

Notícies relacionades

Comenta