Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

Patri Guijarro, amb una «afectació neurològica d'extremitat inferior»

Les darreres proves indiquen que la futbolista pateix aquesta afectació als nervis del peu i se sometrà a un tractament conservador

Ernesto Aradilla (Futfem.cat)

El passat 11 de gener el Barça emetia un comunicat on s'anunciava que Patri Guijaro no podria jugar contra el Levante per culpa d'una ciatalgia. Dies més tard, la migcampista internacional no es va arribar a incorporar a la concentració de la selecció espanyola per aquesta mateixa causa, tot i que en un principi es va deixar la porta oberta a què això passés. Ara, amb totes les jugadores de nou amb els seus clubs, el Barça ha emès un nou comunicat. Després de noves proves, a Patri se li ha detectat una afectació neurològica d'extremitat inferior; una lesió que sona més greu del que és.

En el mateix comunicat, el club ha confirmat que la baixa contra el Levante per ciatalgia va ser producte d'aquesta afectació neurològica. La paraula 'neurològica' sembla denotar una gravetat de lesió més important del que és. Patri té afectats els nervis del peu, però aquesta lesió és més habitual trobar-la a les extremitats superiors i el club vol monitoritzar el procés de recuperació. El Barça seguirà un tractament conservador i és per això que la balear queda «pendent d'evolució» segons el comunicat del club, ja que cal veure com avança la futbolista.

Dins el terreny de joc, Patri estava sent una peça important pels esquemes blaugrana. En tota la temporada, la balear només s'havia perdut cinc partits abans de ser baixa contra el Llevant i cal recordar que es va incorporar tard a la disciplina del Barça a causa d'estar jugant el Mundial sub-20. Patri també ha sumat en l'àmbit golejador, marcant 4 gols a la Lliga i 2 a la Champions.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta