Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

Quarts de Copa contra un rival enganyós

El Barça buscarà el pas a les semifinals contra un Madrid molt complicat al seu camp

Ernesto Aradilla (Futfem.cat)

Poc temps per celebrar la victòria davant l'Athletic Club. Aquest dimecres a les 20.00 hores, torna la nova Copa de la Reina i el Barça visita el Madrid en cerca d'una plaça per les semifinals. Les blaugrana es van imposar per 7 a 0 en el precedent de la temporada regular, però ni molt menys s'espera un duel fàcil. I és que en l'únic partit jugat a terres madrilenyes, el Madrid es va avançar i un gol al minut 78 de Losada va acabar donant el triomf per 1 a 2 al Barça. Si torna a haver-hi falta de gol, Lluís Cortés podrà fer jugar Claudia Pina, recuperada ja del procés víric, mentre que Patri, Gemma Gili i Bárbara continuen de baixa.

A la prèvia del matx, Cortés ha fet ràpida referència al duel a Matapiñonera de l'any passat per avisar del nivell rival: «Esperem un partit difícil. No ens hem de fixar per res en el partit de casa. Com a referent agafaria el de l'any passat. Guanyem 1 a 2, en un camp de gespa artificial, de dimensions correctes». Parlant sobre el mateix enfrontament, l'entrenador del Barça ha comentat què s'ha d'evitar de cara a la Copa: «Vam tenir la mala sort d'encaixar un gol des de molt lluny. Hem d'aprendre que no podem encaixar. Si volem ser un equip sòlid i solvent hem d'aconseguir no encaixar i més en aquestes competicions del KO que qualsevol error pot penalitzar molt».

Igualment, Cortés també ha destacat l'estat de forma actual del Madrid, encara no ha perdut des que va començar el 2019: «Dels últims 12 punts n'han guanyat 10. Tres victòries a domicili i un empat. S'han reforçat al mercat de Nadal, ha recuperat jugadores que aquí no van venir i això fa que sigui un equip més fort i en un bon moment de forma i anímic». Finalment, el tècnic lleidatà ha acabat recordant que la Copa «és una competició que els equips 'a priori' més petits li tenen moltes ganes perquè és la competició que es veuen amb més opcions de poder disputar».

Quan a la plantilla, Candela Andújar ha seguit les línies del seu tècnic i ha recordat el canvi de competició: «És el mateix rival, però és diferent del que ens vam trobar en Lliga. Llavors vam guanyar 7-0, però tenien baixes importants i ara jugarem allà, un estadi de gespa artificial. És una altra competició i elles estaran a un altre nivell». Més a nivell personal, Candela ha parlat de la seva progressió dins el primer equip durant l'any: «Vaig començar no apareixent gaire en convocatòries però després a poc a poc el Fran em va anar cridant i ara el Lluís també. Estic apareixent més que l'any passat i crec que ho estic fent bé». Com a novetat per aquest duel, el Barça viatjarà el mateix dia de partit a Madrid, una situació que encara no s'havia donat aquesta temporada.

 

Notícies relacionades

Comenta