Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

Marta Torrejón: «És un punt a explotar, es poden decidir partits només per estratègia»

L'expedició blaugrana ha celebrat l'èxit de la pilota aturada per guanyar al Madrid

LaLiga

Enorme satisfacció del Barça per haver aconseguit classificar-se per onzena vegada consecutiva per les semifinals de la Copa de la Reina. En un partit complicat, a l'estadi del Madrid, les blaugrana han sabut tirar el duel endavant amb comoditat i han superat l'eliminatòria guanyant 0 a 3. Dues d'aquestes tres dianes han vingut de jugades a pilota aturada i tant el tècnic Lluís Cortés com Marta Torrejón, la futbolista que ha atès als mitjans, han ressaltat la importància de l'estratègia.

La central blaugrana ha afirmat que és una cosa que es treballa als entrenaments setmana rere setmana i que s'ha de continuar fent perquè és una arma que és clau en certs enfrontaments: «És un punt a explotar, es poden decidir partits només per estratègia. Cal treballar-ho, ja que també que s'estudia i s'entrena. Avui hem tingut la sort de fer dos gols així». Del rival, Marta ha destacat les dificultats que sempre posa el Madrid com a local: «És un camp complicat, un rival agressiu que vol la pilota sortint a jugar des del darrere».

Pel que fa a l'entrenador blaugrana, Lluís Cortés ha celebrat poder «treure profit de les accions a pilota aturada» i ha remarcat la importància del plantejament del partit en el primer gol: «Sabíem que el Madrid acumula molta gent al carril central amb un equip molt junt. Hem buscat els espais per fora, traient bones centrades i el primer gol ve precisament d'una jugada així».

Mirant ja cap al futur, Cortés no s'ha mullat i ha afirmat que «qualsevol dels tres rivals posarà les coses molt difícils». Caldrà esperar al dilluns 4 de febrer per sortir de dubtes i conèixer els encreuaments de semifinals. Els possibles rivals: Atlético de Madrid, Sevilla o Real Sociedad.

 

Notícies relacionades

Comenta