Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

Joan Bacardit deixa l'Espanyol

«M'he quedat sense solucions», reconeix el fins ara tècnic del conjunt 'perico'

Miguel López Mallach (Futfem.cat)

«Ja no podia més», així de contundent es mostra Joan Bacardit després de la derrota de l'Espanyol, per 2 gols a 0, contra el Logroño, conjunt que ocupava l'última plaça de la classificació fins a aquesta jornada. Amb molta tristor i frustració a la veu, el fins ara tècnic de l'Espanyol deixa la banqueta del club de la seva vida amb una única voluntat: «Un bon entrenador és aquell qui fa guanyar el seu equip. No podia seguir així, em fa vergonya seguir al capdavant».

El tècnic creu que l'equip «necessita un canvi», i assegura que després de provar-ho tot i buidar-se per complet, ja no veu sortides: «M'he quedat sense solucions». Per això, ha decidit fer un pas al costat ara que encara queda marge de maniobra perquè qui arribi a l'equip, pugui capgirar la situació: «Prefereixo fer un pas enrere ara que queda temps», assegura.

Bacardit va arribar al primer equip de l'Espanyol el juny del 2017, procedent del juvenil del club blanc-i-blau, i marxar de la que ha estat casa seva durant més de vuit temporades no ha estat gens fàcil: «És la decisió més difícil que he pres en tota la meva vida. Surto del club de la meva vida. No sé què faré demà sense l'Espanyol. Dubto molt que mai sigui tan feliç com ho he estat aquí», raona l'entrenador amb la veu trencada.

Dilluns, Bacardit parlarà amb les jugadores, a les quals encara no ha pogut comunicar la seva marxa: «Ara no em veig capaç de parlar amb elles», reconeix.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta