Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

Leti Sevilla: "Lluitaré per ser titular"

La futbolista catalana arriba a l'Espanyol amb molta ambició per reforçar un equip que destacarà per la seva joventut

Futfem.cat | Pedro Salado

Leti Sevilla vestirà la samarreta blanc-i-blava la pròxima temporada. El descens del Sant Gabriel a Segona va obrir la porta de l'Espanyol a la jugadora catalana que reconeix que si no s'hagués donat aquesta circumstància, no hauria deixat el club blau: "Si el Sant Gabriel s'hagués mantingut a Primera no hauria tingut cap dubte en continuar allà. Els hi estic molt agraïda per tot el que m'han ensenyat". Leti assegura que el club adrianenc comprèn a la perfecció la seva marxa: "Òbviament entenen la meva decisió i m'han posat totes les facilitats del món". La internacional sub-18 amb Catalunya també explica que va estudiar diferents propostes abans de decidir-se per l'Espanyol: "Vaig tenir més ofertes, però eren per jugar a filials. L'Espanyol em va oferir jugar a Primera i a prop de casa. Una oferta que no podia refusar". Leti també explica com es va produir aquest fitxatge, després de moltes setmanes de rumors que la situaven al club blanc-i-blau: "Abans d'acabar la temporada ja m'havien arribat rumors que l'Espanyol em volia, però a mi no em van dir res fins que va acabar la temporada. Un cop finalitzada, es van posar en contacte amb mi i vaig decidir marxar".

La ja jugadora blanc-i-blava és conscient que l'Espanyol també viurà una situació delicada aquesta temporada, però espera tenir més sort que amb el club blau: "Espero que la temporada no sigui com al 'Santgra'. He patit molt aquest any. Era el club de la meva vida i veia que baixaríem i no podia fer res, ha sigut un any molt dur. Espero que aquest no sigui igual". L'aspecte econòmic, però, és el que menys preocupa a la futbolista: "Per mi el futbol és una passió, no suposa cap esforç el fet de no cobrar". Leti assegura que està "molt il·lusionada" amb aquest nou repte i que té "moltes ganes d'aprendre". Tot i aquesta modèstia, la jugadora també es mostra ambiciosa: "Lluitaré per ser titular", afirma la catalana que també reconeix que la joventut de la plantilla blanc-i-blava per a la pròxima temporada pot ser molt positiva per una jugadora jove, però amb experiència a Primera com ella: "Que sigui una plantilla tant jove em dóna més opcions a guanyar-me un lloc a l'onze".

NOVA AVENTURA AMB BENI
A l'Espanyol, Leti Sevilla estarà acompanyada d'una de les seves companyes aquesta temporada al Sant Gabriel, Laura Benito. Aquesta jove promesa catalana va debutar aquesta temporada amb la sub-18 catalana amb molt bones sensacions i aportant gols per a la classificació de l'equip per a la final del Campionat d'Espanya. Beni va començar la temporada al filial adrianenc, però amb la marxa d'Asako, es va guanyar un lloc al primer equip, demostrant que té qualitat suficient per jugar a Primera. Dos fitxatges de projecció per reforçar l'Espanyol més jove dels últims anys.

 

Notícies relacionades

Comenta