Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

Lluís Cortés: «Tocar una pilota i enviar-la a dins és el que es demana a una davantera»

L'entrenador blaugrana s'ha mostrat content amb el triomf contra el Rayo celebrant el bon debut d'Oshoala

FC Barcelona

Continua la ratxa de Lluís Cortés com a entrenador del Barça. En un desplaçament que se sol complicar, al camp del Rayo, l'equip blaugrana ha fet una molt bona primera meitat i en poc menys de mitja hora ja guanyava 0 a 3. A la segona meitat el ritme ha baixat, però ha donat temps a veure el debut d'Asisat Oshoala, que ha marcat als 10 segons de joc, en la primera pilota que ha tocat. Evidentment, Lluís Cortés ha celebrat aquest fet: «Tocar una pilota i marcar-la, és el que es demana a una davantera. I en la primera pilota que toca a la Lliga ha pogut fer gol. Estem molt contents, sobretot per ella».

Pel que fa al partit, el tècnic lleidatà ha destacat la importància que sempre té el fet de poder avançar-se i posar distància al marcador ben d'hora: «Hem pogut encarrilar el partit prou aviat i això et dóna més tranquil·litat. Hem fet un molt bon partit, sobretot la primera meitat, i en aquesta línia hem de seguir». Els dos primers gols han vingut de centrades laterals des de la banda dreta i Cortés ha comentat la feina que s'havia fet en els darrers dies, que ha servit per executar bé el pla de l'enfrontament: «Quan fas el pla de partit ja preveus on hi poden haver espais. En això hem intentat treballar durant la setmana i sembla que ha sortit bé».

La jugadora blaugrana Andrea Pereira ha remarcat la importància de guanyar en un camp sempre difícil: «Sabem que el camp del Rayo sempre és complicat. Ràpidament hem pogut fer dos gols i marxem contentes». La defensa catalana ha estat protagonista en aquests gols ràpids, ja que de les seves botes han sortit les assistències de les dues primeres dianes, un fet que ha estat important de cara al desenvolupament del partit: «Hem buscat començar ràpid, marcant. Els gols ens han servit perquè el rival ja tingués menys opcions i poder acabar el partit, si pot ser, al minut 20».

POLÈMICA AMB ANDRESSA ALVES
Lamentablement, el partit ha finalitzat amb polèmica, ja que Andressa Alves ha acabat expulsada per tenir una reacció desproporcionada contra Sheila García. En acabar el partit, Lluís Cortés ha explicat la situació: «Andressa és una jugadora estrangera que rep un insult racista durant el partit i és un tema molt greu, que entre tots hem d'erradicar. No justifico la reacció, no justifico la seva manera de reaccionar, però els insults racistes són molt greus». Ràpidament, la jugadora del Rayo, la seva entrenadora, companyes i el propi club han donat suport a Sheila desmentint rotundament l'existència d'aquest insult i recriminant durament les paraules de Cortés.

 

Notícies relacionades

Comenta