Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

El Sant Gabriel es perfila

Andrea Granados, Júlia Roca i Carla Ventura reforçaran el conjunt adrianenc davant les nombroses baixes de l'equip

Futfem.cat | Pedro Salado

Loren Rubio té pràcticament perfilat l'equip que intentarà recomposar el Sant Gabriel després del seu descens de categoria. "Només queda una o dues incorporacions per tancar l'equip", manifesta Loren Rubio, entrenador adrianenc. A les incorporacions i les baixes ja conegudes, s'han de sumar les novetats d'Andrea Granados (Espanyol B) i Júlia Roca i Carla Ventura (Vic). La futbolista blanc-i-blava deixa el filial espanyolista per unir-se al projecte de Rubio. Extrem golejadora, l'entrenador blau té clara quina és la seva millor arma: "Anava com un boig buscant una extrem ràpida i ella ho és i molt. Ens anirà molt bé aquesta temporada". Rubio explica que és una jugadora de molta qualitat, com avalen les convocatòries amb el primer equip que li va oferir Montes: "De totes les futbolistes del filial, Andrea és de les millor preparades i amb més opcions de pujar a reforçar l'equip en els moments difícils". Andrea Granados té 18 anys, una edat que encaixa molt bé amb el projecte de Loren Rubio: "Pràcticament tota la plantilla és del 97. Som un grup força equilibrat en aquest aspecte".

El Sant Gabriel també es reforçarà amb dues cares noves procedents del Vic. Júlia Roca i Carla Ventura han volgut deixar el club vigatà després de la marxa del cos tècnic i de la reestructuració que ha patit el club. L'entrenador adrianenc explica que realitzaran la pretemporada amb el Sant Gabriel "per acabar de decidir", tot i que es mostra molt optimista respecte el futur de les dues futbolistes: "Si no passa res estrany s'incorporaran definitivament a l'equip". Ni la distància sembla un impediment perquè aquests fitxatges es confirmin: "Són de Vic, hauran de venir de molt lluny, però ja ens han dit que s'ho poden organitzar per desplaçar-se als entrenaments i partits".

A L'ESPERA DE LA DECISIÓ D'HELENA SERRANO
El Sant Gabriel 2015/16 tindrà molt poques cares conegudes. Marta Villarejo ja va anunciar que continuaria a l'equip, però quedaven encara sis futbolistes pendents de prendre una decisió. A hores d'ara, Helena Serrano és l'única futbolista d'aquesta llista de jugadores del primer equip que encara no ha decidit marxar de l'equip. "És l'única que ens ha donat peu a esperar una mica per decidir". Per tant, queden confirmades les baixes de Xiki, Ester Jimeno, Muri i Villa, i la d'Aroa León, qui continuarà a Primera Divisió, però a l'Espanyol.

 

Notícies relacionades

Comenta