Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

Un partit trampa que cal jugar i guanyar

El Barça rep un Sporting Huelva a 1 punt del descens en l'últim duel abans de les semifinals de la Copa de la Reina

Ernesto Aradilla (Futfem.cat)

Ha de continuar la bona dinàmica blaugrana i ho ha de fer al Miniestadi davant un rival molt necessitat. L'Sporting Huelva és 13è a la taula a només 1 punt de les posicions de descens. Sobre el paper, el Barça ha de poder guanyar sense patir, però aquest duel es pot convertir en una arma de doble fulla. El conjunt andalús ve necessitat de punts i l'últim desplaçament va ser un empat al camp del Levante, mentre que el Barça s'ha de centrar en aquest duel contra l'Sporting tot i la important cita que espera el diumenge: el duel de semifinals de Copa de la Reina contra l'Atlético.

A la prèvia del partit, Lluís Cortés ja ha avisat del perill: «Tots som conscients que el partit més important és el de demà. Si no guanyes, les opcions a la Lliga van minvant». De cara al rival, el tècnic del Barça ha destacat la posició a la taula de l'Sporting Huelva i ha destacat que cal vigilar perquè són un equip que ha de sumar: «Sporting Huelva és un rival que al seu camp és molt fort, sí que és veritat que fora del seu camp té més dificultats, però això no treu que sigui un equip que ve al Miniestadi necessitat de punts». Pel que fa a la plantilla, Cortés ha remarcat sempre «intentar treure les millors jugadores a cada partit» però també tenint present els propers compromisos.

Vicky Losada ha estat la futbolista protagonista a la prèvia. Seguint la línia del seu tècnic, l'egarenca ha parlat de la situació de l'Sporting de Huelva i de les seves fortaleses: «Queden pocs partits, elles estan avall i necessiten punts. Tots els equips vénen per totes contra nosaltres. Són un equip agressiu que es planta molt bé sobre el camp i serà difícil». La migcampista també ha remarcat que l'equip sap que s'ha de centrar en aquest duel i no pensar en la Copa de la Reina: «El nostre objectiu és la Lliga i en qualsevol moment es poden perdre punts. I si això passés, que no passarà, estaríem mortes».

Evidentment, aquesta prèvia ha estat marcada per l'incident amb Andressa Alves al camp del Rayo. Lluís Cortés ha aclarit la situació: «En acabar el partit jo, molt enfadat, vaig a parlar amb la meva jugadora perquè la seva reacció, insisteixo, no la justifico i, portant l'escut del Barça, no pot passar. Parlo amb ella i em comenta que ha rebut un insult racista. Li demano que es disculpi amb les àrbitres. El Rayo és lícit i normal que vulgui defensar la seva jugadora i protegir-la igual que nosaltres defensem la nostra jugadora. Al final és un tema que hem resolt a nivell intern. La jugadora té tot el nostre suport». Aquesta versió l'ha confirmada Losada: «És un moment difícil i nosaltres estem amb ella, donant-li suport, ja que no és fàcil. Aquests temes són molt seriosos i cal tractar-los a nivell intern i crec que ja s'està fent».

 

Notícies relacionades

Comenta