Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

Lluís Cortés: «Hem de mostrar sempre aquesta versió»

L'entrenador del Barça celebra el rendiment contra el Betis i afirma voler-lo veure a cada partit

LaLiga

El Barça marxa a l'aturada de seleccions amb bones sensacions. Després d'una setmana horrible, arribava un test molt difícil al camp del Betis; un equip que només havia perdut 2 partits com a local. Durant el matx, les blaugrana han dominat i no han donat opcions al rival. La victòria per 0 gols a 3 ha fet justícia al que s'ha vist al camp i Lluís Cortés ha demanat en roda de premsa que aparegui sempre aquest Barça: «Hem de mostrar sempre aquesta versió. Hem de fer autocrítica i valorar què hem fet durant la setmana per arribar tan bé a aquest partit. Tothom ha estat molt conscient dels seus errors de la setmana anterior».

El tècnic català també ha destacat la importància d'aquest partit per com hi arribava la plantilla: «Ha estat una setmana dura i n'érem conscients. Avui era molt important fer un bon partit per marxar a l'aturada amb bones sensacions. L'equip estava preparat per recuperar les bones sensacions i així ha estat. Hem fet un gran partit». Ja de cara a aquesta setmana vinent, Cortés ha comentat que serà difícil entrenar amb «només 5 jugadores» i les sessions es compaginaran amb el filial. Igualment, comprèn l'existència d'aquesta aturada: «Que les jugadores participin en aquests tornejos és una motivació extra per elles. I més en any de Mundial».

Melanie Serrano ha estat la protagonista a la zona mixta, també mostrant-se contenta amb el rendiment vist: «L'equip ha estat molt seriós, ha fet un bon partit i aquesta és la línia a seguir». La futbolista andalusa, a més, ha afegit una de les claus per les quals el Betis no s'ha sentit còmode en cap moment: «Elles han patit molt perquè no han tingut la pilota i això ha fet que ens emportéssim el partit». Ja de cara al futur, Melanie és una de les futbolistes que no marxarà amb la selecció i ja pensa en el difícil mes que ve: «Toca descansar una mica, però mai sense deixar de pensar en el que ve, que serà molt dur. Ve un mes de març de molt sacrifici».

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta