Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

Cap distracció abans de l'última aturada

El Barça viatja a Logronyo ja sabent que l'Atlético ha sumat els 3 punts de la jornada

Ernesto Aradilla (Futfem.cat)

Darrer partit del frenètic mes de març, just abans de l'última aturada de seleccions. Al Barça, la moral és excel·lent després de mostrar un bon joc durant setmanes i havent-se classificat per les semifinals a la Champions. Però l'equip sap quina és la realitat. Les blaugrana ho han de guanyar tot si volen aspirar a guanyar títols i, amb l'Atlético ja havent sumat els 3 punts de la jornada, el Barça ha de vèncer el Logroño per seguir el pols a l'equip madrileny.

Al duel jugat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, l'equip logronyès va plantar cara i va complicar la victòria al Barça, un fet que Lluís Cortés ha reconegut destacant el plantejament rival: «El Logroño va defensar molt a prop de la seva porteria i això fa que sigui difícil fer gols. També tenien Barbra Banda en punta amb velocitat i buscaven alguna transició. Hem d'anar amb compte per si fan el mateix, tot i el canvi d'entrenador». Tot i això, el tècnic blaugrana farà rotacions, ja que ha deixat a Barcelona per decisió tècnica titulars com Hamraoui i Andrea Pereira, juntament amb Gemma Font i les lesionades Oshoala, Patri i Hamraoui.

La bona notícia tant a Noruega com pel duel contra el Logroño va ser el retorn de Gemma Gili i Bárbara Latorre, que encara no havien disputat cap partit el 2019 per lesió. Cortés ha celebrat anar buidant la infermeria, però vol anar pas a pas per recuperar les jugadores el millor possible: «Gemma i Bárbara feia temps que no podia participar i estem molt contents que tornin al grup. Els hi falta molt per tornar al nivell d'abans de la lesió però si poden anar disputant minuts, les ajudarem a recuperar-lo com més aviat millor».

D'altra banda, Andressa Alves ha estat la futbolista que ha atès als mitjans i ha coincidit amb el seu entrenador a l'hora de valorar el complicat partit que va plantejar el Logroño a Barcelona i la similitud que es pot veure a Las Gaunas: «Es van defensar molt bé, amb les línies molt enrere i això ens va dificultar fer gol. Crec que ens trobarem el mateix i ens hem de preparar bé per això». Més personalment, la futbolista brasilera ha admès que estar tenint poc protagonisme, però s'ha mostrat ambiciosa i llesta per sortir al camp sempre que se la cridi: «No estic jugant molts partits però és que tenim una plantilla molt bona. He de seguir treballant perquè l'equip em pot necessitar».

 

Notícies relacionades

Comenta