Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

Alexia: «Si ens omplim la boca de futbol femení, aquests detalls cal cuidar-los»

L'expedició blaugrana s'ha queixat de l'estat del camp amb la molletana enviant un missatge a la Lliga: «el Madrid no ha comès cap infracció perquè no hi ha norma»

LaLiga

Nou triomf del Barça que les jugadores 'culers' han fet semblar senzilla. Davant un rival que s'estava jugant la permanència, el Madrid, les blaugrana s'han mostrat dominadores i han guanyat 0 a 4. Tot i això, al joc de l'equip li ha faltat un pèl de fluïdesa sobre un Municipal Luís Aragonés que presentava una gespa nefasta i l'expedició blaugrana n'ha mostrat el seu enuig. Alexia, la jugadora protagonista a la zona mixta, ho ha criticat apuntant a la lliga: «Respecto molt d'on venim. Però si ens omplim la boca de futbol femení, aquests detalls cal cuidar-los. El Madrid no ha comès cap infracció perquè no hi ha norma. Però aquestes coses devaluen la competició».

La futbolista de Mollet del Vallès ha seguit afirmant que «anteriorment valia tot» però que per seguir avançant en el futbol femení aquest tipus de coses cal canviar-les. Quan al partit, la migcampista ha destacat la importància de sumar de 3 en 3 per «mantenir la pressió amb l'Atlético» i també ha celebrat la bona ratxa que duu tant ella de cara el gol com l'equip: «Contenta i feliç per ajudar i espero que arribin molts més. Hem sortit amb molta ambició i hem establert unes bases de les quals no hem de sortir». Aquesta bona dinàmica fa que Alexia sigui positiva de cara a les semifinals contra el Bayern: «Arribem en un bon moment a la Champions».

Quan a l'entrenador, Lluís Cortés també ha coincidit amb la seva futbolista a l'hora de criticar el terreny de joc on s'ha jugat el duel: «Hauria de ser notícia, perquè la realitat també és aquesta. Les jugadores poden patir lesions, amb obstacles molt a prop del camp i hem d'intentar entre tots reconduir la situació. Al final elles tampoc es poden sentir còmodes». D'altra banda, ja més positivament, el tècnic lleidatà ha felicitat les seves futbolistes per la seriositat amb què han jugat: «Era un camp difícil. No només per rival que anava necessitat sinó també per la instal·lació. Ho hem resolt bé, sortint concentrades. L'actitud ha estat de 10 i cal seguir en la mateixa direcció».

 

Notícies relacionades

Comenta