Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

La continuïtat de Berta Pujadas, en entredit

L'Espanyol farà tot el possible per evitar la marxa d'una de les seves majors promeses, però admet que té ofertes importants i que serà difícil retenir-la

Ernesto Aradilla (Futfem.cat)

Segons fonts del club consultades per Futfem.cat, Berta Pujadas compte amb ofertes importants, però l'Espanyol està fent tot el que està al seu abast perquè es quedi. En cas de confirmar-se, seria una baixa altament sensible pel conjunt 'perico'. Malgrat la seva joventut -el passat mes d'abril va complir 19 anys-, la central catalana ha estat una peça cabdal de la rereguarda espanyolista. Prova d'això és que, en tota la temporada, només s'ha perdut nou partits -sis d'ells per lesió-, i en els darrers encontres amb Jaspe a la banqueta ha estat la parella habitual d'Inés Altamira. Sigui com sigui, ara per ara es desconeix el destí que podria emprendre, però sembla que equips com l'Atlético de Madrid, el Levante o el Valencia són alguns dels interessats.

Malgrat l'impacte de la notícia, no és la primera vegada que es qüestiona la seva continuïtat. L'estiu passat, el Barça es va mostrar interessat en el seu retorn, però en aquella ocasió el club va poder convèncer-la perquè seguís confiant en el projecte blanc-i-blau. En aquesta ocasió, però, sembla més difícil que continui al club català. De fet, el diari La Grada ha assegurat de forma categòrica que la internacional sub-19 no seguirà vinculada a l'entitat 'perica' la pròxima temporada. Segons el citat mitjà, la central li hauria comunicat la decisió al club i aquest no hauria pogut fer res per fer-la canviar de parer. El pròxim diumenge a les 13.00 hores, el conjunt barceloní s'acomiadarà de la temporada rebent l'Sporting Huelva a la Dani Jarque. Un compromís que Berta Pujadas podria aprofitar per acomiadar-se de l'afició sobre el terreny de joc.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta