Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

Estibi serà la nova delegada de l'Espanyol la temporada vinent

Després de posar punt final a la seva etapa com a futbolista, seguirà al club exercint com a enllaç entre el cos tècnic i el vestidor

Miguel López Mallach (Futfem.cat)

«Això és casa meva i sempre sap greu anar-se'n d'un lloc on sempre t'han estimat tant». En aquests termes es va pronunciar la segona capitana de l'Espanyol al finalitzar el darrer partit de la temporada. Partit que el club va aprofitar per realitzar un petit acte d'homenatge sobre la gespa per acomiadar-la. Però el cert és que Estibi no se'n va, ja que seguirà vinculada al conjunt blanc-i-blau com a delegada de l'equip. Un rol ideal per la ja exfutbolista andalusa, ja que el seu farà d'enllaç entre el cos tècnic i un vestidor que coneix millor que ningú.

«Per mi és una oportunitat de seguir vinculada al futbol femení, sobretot ara que està en evolució, i de poder viure-ho des de dins. És una sort poder continuar, estic molt contenta i amb moltes ganes d'assumir aquest nou rol», ha explicat en declaracions a mitjans oficials del club.

Convé recordar que fa unes setmanes Estibi ja va anunciar que deixaria de ser jugadora de l'Espanyol per la incompatibilitat amb la seva feina com a enginyera informàtica. La professionalització de l'equip, per la que paradoxalment tant ha lluitat, la va forçar a posar punt final a la seva carrera esportiva. El curs vinent els entrenaments es realitzaran al matí, la qual cosa ho fa incompatible amb el seu horari laboral.

A banda del nou paper que assumirà Estibi, el club també ha anunciat noves sortides. Juntament amb les d'Esther Solà i Berta Pujadas, que ja s'havien confirmat aquests últims dies, tampoc seguiran en la disciplina banc-i-blava Ayaki Shinada i Ainhoa López. Qui no marxarà de l'Espanyol és Salvador Jaspe i Gerard Batlle, el seu ajudant, amb qui el club ha oficialitzat la seva renovació aquesta setmana.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta