Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

Lluís Cortés renova com a entrenador del Barça

El tècnic lleidatà continuarà a la banqueta blaugrana fins al 30 de juny de 2020, amb opció a una temporada més

FC Barcelona

En plena setmana de preparació per la Final de la Champions, el Barça segueix pensant en el futur de l'equip. Després d'anunciar fins a cinc renovacions de futbolistes clau, el club ha anunciat l'acord per ampliar el contracte de Lluís Cortés. L'entrenador català estava vinculat al Barça fins a final de temporada i, amb la renovació, el tècnic seguirà a la banqueta blaugrana fins al juny de 2020, amb opció a ampliar-ho fins al 2021.

Cortés va convertir-se en el primer entrenador del Barça a principis de 2019, just després que l'empat de l'equip davant l'Espanyol el dia de Reis acabés amb la destitució de Fran Sánchez. Fins llavors, Lluís Cortés era un dels analistes de l'staff blaugrana i va ser l'aposta de la directiva per redirigir l'equip de cara a aconseguir els objectius plantejats a l'inici de curs. Amb el lleidatà a la banqueta, el Barça ha guanyat 12 partits de Lliga i n'ha perdut 2, acabant segon a la Lliga, mentre que a la Copa, va vèncer al Madrid però van quedar eliminades a semifinals contra l'Atlético. Però a la Champions és on millor li ha anat a Cortés, ja que ha guanyat els 4 partits amb un balanç de 6 gols a favor i 0 en contra per plantar-se a la final.

Durant l'acte de la firma de renovació, Lluís Cortés no ha amagat la seva felicitat: «És una setmana molt especial pel partit que tenim el dissabte i pel dia d'avui. Estic molt content que el club hagi reconegut la nostra feina a la segona part de la temporada i ja estic preparat de cara a la temporada que ve. Prometo el mateix: esforç, dedicació i treball». Quan al club, el Vicepresident del Barça, Jordi Mestre, ha afirmat que la renovació suposa plena confiança en Cortés i la seva feina: «Ha estat per donar estabilitat i continuïtat a un projecte que ell va agafar a meitat de temporada».

 

Notícies relacionades

Comenta