Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

Tres blaugranes més amplien el seu contracte

Aitana Bonmatí renova per 3 temporades mentre que les porteres Tajonar i Gemma Font ho fan fins a l'estiu de 2020

Ernesto Aradilla (Futfem.cat)

La final de la Champions és molt a prop i totes les mirades estan centrades en el duel a Budapest el pròxim 18 de maig, com és normal. Però d'altra banda, aquest partit serà l'últim de la temporada blaugrana i la direcció esportiva ja ha anat avançant feina de cara a mantenir la columna vertebral de l'equip als pròxims anys. Amb cinc renovacions de futbolistes; Mapi León, Leila, Alexia, Losada i Mariona, i també la de l'entrenador, Lluís Cortés, ara ha estat el torn per tres jugadores més. Per un costat, Aitana Bonmatí ha ampliat el seu contracte amb el club fins al 2022, mentre que Pamela Tajonar i Gemma Font, segona i tercera portera respectivament, han renovat amb el Barça una temporada, fins al 2020.

Pel que fa a Aitana, la migcampista de Sant Pere de Ribes ha estat una de les grans protagonistes de la temporada blaugrana. Si bé és cert que mai ha estat fixa en una posició en l'onze, ha estat una futbolista amb molts minuts, que ha aportat moltíssim tant a la creació de joc com a l'apartat ofensiu. I és que, amb 12 gols, Aitana ha estat la segona màxima golejadora de l'equip a la Lliga aquesta temporada. Amb el seu rendiment, i amb només 21 anys, el Barça ha volgut assegurar-se la continuïtat d'Aitana i li ha ampliat el seu contracte, que ha passat d'acabar el 2020 a fer-ho el 2022.

Pel que fa a les dues porteres, amb Paños clarament amb la posició de titular assegurada, les renovacions tant de Tajonar com de Gemma Font signifiquen que el Barça continuarà amb la mateixa rotació que ha tingut a la porteria. Ambdues han renovat per una temporada i l'única incògnita que es preveu és veure com tornarà la mexicana de la seva luxació a l'espatlla esquerra que la tindrà encara uns 4 o 5 mesos de baixa. També ha renovat fins al juny de 2020 Gemma Font, tercera en la rotació aquesta temporada, i que serà la suplent mentre duri la lesió de la veterana portera mexicana.

 

Notícies relacionades

Comenta