Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

Brenda Pérez tanca el cicle de renovacions

La jugadora de Vilassar de Mar renova fins al juny de 2020 i es converteix en la quinzena i darrera futbolista que amplia el seu contracte amb l'Espanyol

Miguel López Mallach (Futfem.cat)

L'Espanyol posa el llaç al sac de les renovacions. Brenda Pérez era l'única futbolista de la plantilla que quedava per ampliar el seu contracte i seguirà vinculada a l'entitat blanc-i-blava fins al juny de 2020. D'aquesta manera, la vinent serà la quarta temporada en la seva segona etapa al club 'perico'. Cal recordar que en el passat ja va estar quatre campanyes al filial -entre la 2007/08 i 2010/11- i dues al primer equip -entre la 2011/12 i 2012/13-.

En aquest últim curs, només les lesions l'han impedit gaudir de més minuts sobre el terreny de joc. D'una banda, amb Joan Bacardit al capdavant, va començar sent una de les peces clau del seu esquema, però al final es va caure de l'onze titular en els darrers partits. En total, dels 20 partits amb el tècnic barceloní només va ser suplent en sis d'ells. D'altra banda, la fortuna no la va acompanyar amb l'arribada de Salvador Jaspe a la banqueta. Durant els 11 partits que va dirigir el tècnic olotí, en gairebé la meitat -cinc- no va saltar d'inici al rectangle de joc. En major part, per una lesió que li va fer perdre's quatre encontres.

L'Espanyol gairebé ha invertit un mes en la renovació del gruix del bloc de la temporada passada. Entre els dies 15 i 16 de maig es va assegurar la continuïtat de la major part de la plantilla. Primer, van ser Eli del Estal, Inés, Paula Moreno i Elba Vergés. Les úniques que van ampliar el seu contracte per dues temporades més, donat que la resta tan sols ho han fet fins a la temporada vinent. Després, van ser Alvarado, Torrodà, Ainhoa Marín, Dulce, Mimi i Letti Sevilla. Dies més tard, entre el 20 i el 21 de maig es va anunciar que també seguirien Elena Julve, Cristina Baudet i la capitana Paloma Fernández. I la setmana passada, el 4 de juny, va ser Mariajo la penúltima en renovar.

A banda del cicle de renovacions, l'entitat blanc-i-blava també ha anunciat dues incorporacions. D'una banda, el 27 de maig es va fer oficial que Kaeli Schmidt, del filial, es convertiria en la tercera portera del primer equip la propera campanya. De l'altra, el 5 de juny va transcendir el primer fitxatge del club, el de la costa-riquenya Daniela Cruz. En les pròximes setmanes, però, s'espera que l'Espanyol doni la benvinguda a més cares noves.

Igual que les renovacions, el capítol de les baixes també queda arxivat. D'aquesta manera, Berta Pujadas, Estibi, Maria Llompart, Esther Solà, Ayaki i Ainhoa López seran les futbolistes que no seguiran al club la temporada vinent.

 

Notícies relacionades

Comenta