Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

Candela Andújar serà exclusivament futbolista del primer equip del Barça

La futbolista de 19 anys deixarà definitivament de disputar partits amb el filial

Ernesto Aradilla (Futfem.cat)

Candela Andújar seguirà al Barça i veurà el seu rol a l'equip augmentat. La jugadora de Barberà del Vallés ja formava part de la primera plantilla i estava sota les ordres de Lluís Cortés en els entrenaments setmanals, però sovint tornava al filial els caps de setmana per disputar els duels de Lliga. I això canviarà l'any vinent. Candela serà exclusivament futbolista del primer equip, tindrà número i fitxa corresponent i deixarà d'intervenir als partits del filial. La baixa de Gemma Gili sumada a la bona feina feta per la vallesana com a lateral dreta han propiciat que el club confiï en Candela per tenir minuts de qualitat en aquesta demarcació.

Durant aquest any, Candela Andújar ha alternat la disciplina del primer equip i del filial pel que fa a partits jugats, i disputant minuts en gairebé qualsevol demarcació. Demostrant ser una futbolista molt polivalent, la seva posició més habitual és la d'extrem però ha arribat a jugar de mitja punta amb el filial i de lateral dret al primer equip, donant descans a les titulars durant la llarga lesió de Gemma Gili. Havent jugat 680 minuts amb el primer equip a la temporada, la seva polivalència i el seu bon rendiment a la banda dreta de la defensa han fet que l'equip confiï plenament en ella i vulgui que segueixi creixent dins el mateix club.

Candela ha estat una de les tres futbolistes del Barça que aquesta temporada han tingut minuts amb el primer equip, quatre si hi sumem Gemma Font, també fix als entrenaments. Precisament la portera va renovar va poc el seu contracte fins al juny de 2020 i serà la suplent de Paños mentre Pamela Tajonar segueixi lesionada. Les altres dues futbolistes a les quals es fa referència són Jana Fernàndez, que el Barça vol que segueixi formant-se a Primera B i Claudia Pina, una davantera amb una projecció enorme que ha demostrat que el filial blaugrana se li queda petit.

 

Notícies relacionades

Comenta