Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

Cata Coll marxa cedida al Sevilla

La portera balear serà 'sevillista' una temporada a la recerca de minuts al màxim nivell del futbol espanyol

FC Barcelona

Cata Coll jugarà al Sevilla el pròxim curs. Des que el Barça va anunciar el seu fitxatge, els rumors ja apuntaven a una cessió de la portera balear per agafar minuts al màxim nivell i, de fet, ja no es va reincorporar a la Vall d'en Bas amb la resta de plantilla blaugrana. Així doncs, Cata es posarà a les ordres de Cristian Toro i jugarà al Sevilla en qualitat de cedida fins al juny de 2020. Allà, la internacional amb totes les categories inferiors de la selecció espanyola, ha d'anar acumulant minuts de qualitat, però no ho tindrà pas fàcil. I és que a Sevilla compartirà porteria amb dues molt bones futbolistes: Noelia Ramos i Sara Serrat.

Igualment, sobre el paper, Cata Coll ha de ser la portera titular del conjunt andalús tot i que l'enorme talent sota pals pot fer que vegi alguns partits des de la banqueta. Amb només 18 anys, la mallorquina té molta experiència internacional però fins ara només havia jugat al Collerense, a Segona Divisió. Amb un futur prometedor i tota una carrera per endavant, el Barça espera que Cata pugui fer-se amb la titularitat al Sevilla i demostri el seu potencial que ha portat al club blaugrana a fitxar-la com una clara aposta de futur.

D'altra banda, aquesta cessió fa que la porteria del Barça 19/20 quedi igual que la del curs anterior. Sandra Paños, escollida al millor equip de la Champions 18/19, seguirà sent l'opció prioritària sota pals mentre que, a priori, Pamela Tajonar ha de ser la suplent. Actualment, però, la mexicana s'està recuperant d'una luxació a l'espatlla esquerra i Gemma Font serà qui ocupi el seu lloc. L'únic dubte estarà a saber quina de les dues serà la portera suplent un cop la mexicana ja estigui disponible per jugar.

 

Notícies relacionades

Comenta